top of page

Jau pasirodė: naujausias „Verdu ir kepu“ numeris kviečia skirti laiko sau


Žiemos numeris netradicinis. Taip, kalėdinių patiekalų jame rasite – įdomių, originalių, galbūt pažįstamų, bet svarbiausia – greitai pagaminamų. Tokių, kad po jų pagaminimo liktų laikas sau. Bet juk Kalėdomis gyvenimas nesibaigia, ar ne? Todėl ir toliau „žaidžiame“ su maistu, stengdamiesi išgauti kuo daugiau naudos sau – perkame visą lašišą ir gaminame, panaudodami visas dalis. Juk taip dažnai galvojame – o kaip pagaminti gražią filė, o ką daryti su lašišų papilvėmis? Viską sudėlios į lentynas mūsų nuostabioji šefė Honorata Lyndo.

Vilija nustebins dieviško skonio veganiškais desertais, o Urtė papasakos apie nealkoholinių gėrimų tendencijas pasaulyje. Kartu bandysime pataisyti nepavykusius kepinius, paversdami juos tikrais šedevrais, o jei nieko nesugadinome ir nieko taisyti nereikia – gardūs oranžiniai desertai per 3 minutes laukia jūsų.

Pažvelgsime į avižinės košės veidą ir atrasime naujas galimybes, atskleisime Karolinos Meschino kulinarines nuodėmes, vėl surengsime reidą prekybos centruose, degustuosime, degustuosime, degustuosime ir  ir tiesiog skirsime laiko sau.



Naujausi įrašai

bottom of page