top of page

Dviejų skonių mėsainiai: su jautiena arba veganiškais maltiniais (Receptas)

  • eglerace
  • 07-18
  • 2 min. skaitymo

Būna dienų, kai sunku apsispręsti ne tik, ką rengtis, kur – prie upės ar ežero važiuoti pasimaudyti, bet ir ką valgyti. Kai negalite nuspręsti, ar norite klasikinio mėsainio su jautiena, ar veganiško, rinkitės abu variantus. Šie sultingi ir gardūs dviejų skonių mėsainiai leidžia mėgautis skirtingais skoniais vienu metu – tai puikus pasirinkimas vakarėliui ar šeimos vakarienei, kai norisi pamaloninti visus. Receptas tas pats, keičiasi tik vienas ingredientas! 

Mėsainis_Alfo receptas
VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite Alfo instagrame čia

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!

2 asm.  

Gaminimo laikas: 35 min.


Mėsainiams pagaminti reikia:

  • 2 mėsainių bandelių

  • 150 g KITCHEN ME sausai brandinto jautienos maltinio

  • 2 šaukštų NATURALISIMO ypač tyro alyvuogių aliejaus

  • Žiupsnelio druskos 

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų 

  • 2 „Portobello“ grybų

  • 2 šaukštelių KIKKOMAN sojų padažo

  • 100 g SACLA pomidorų ir aitriųjų paprikų užtepėlės

  • 30 g salotų mišinio

  • 150 g GARDEN GOURMET veganiškų maltinių

  • 2 šaukštelių KĖDAINIŲ KONSERVAI konservuotų svogūnėlių 

  • 2–3 ESPANA vytinto ispaniško kumpio griežinėlių 

  • 70 g ILE DE FRANCE bri sūrio su mėlynuoju pelėsiu

  • 2–3 GAIDELIS krekerių „Klasika“ 

  • 120 g THOMY olandiško padažo

Mėsainis_Alfo Ivanausko nuotr.
VMG nuotr.
  1. Grilyje apskrudinkite mėsainių bandeles.

  2. KITCHEN ME sausai brandintos jautienos maltinį apšlakstykite NATURALISIMO ypač tyru alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska ir pipirais.

  3. Grybų kepurėles įtrinkite alyvuogių aliejumi, apšlakstykite KIKKOMAN sojų padažu ir kepkite grilyje iki suminkštėjimo.

  4. Bandelės pagrindą patepkite SACLA pomidorų ir aitriųjų paprikų užtepėle, užberkite salotų mišinio.

  5. Kepkite jautienos ir GARDEN GOURMET veganiškus maltinius grilyje arba keptuvėje po 4–5 min. iš kiekvienos pusės, kol iškeps.

  6. Ant abiejų bandelių dėkite KĖDAINIŲ KONSERVAI konservuotus svogūnėlius, tuomet ant vieno mėsainio dėkite iškeptą jautienos maltinį, o ant kito – veganiškus maltinius. Ant jautienos mėsainio uždėkite ESPANA vytintą ispanišką kumpį. Ant abiejų suvožtinių uždėkite keptus grybus.

  7. ILE DE FRANCE bri sūrį švelniai apkepkite, kol lengvai suminkštės, ir dėkite ant veganiško suvožtinio viršaus.

  8. Patrupinkite GAIDELIS krekerių „Klasika“.

  9. THOMY olandišką padažą pašildykite ir užpilkite ant bandelės viršaus.

VMG nuotr.
VMG nuotr.

Gardžių atradimų.

Daugiau gardžių ir greitai paruošiamų receptų vasarai rasite naujoje Alfo knygoje PRISIPRPUSI VASARA. Skaitykite ir dalinkitės visiškai nemokamai!

ree

bottom of page