Dviejų skonių mėsainiai: su jautiena arba veganiškais maltiniais (Receptas)
- eglerace
- 07-18
- 2 min. skaitymo
Būna dienų, kai sunku apsispręsti ne tik, ką rengtis, kur – prie upės ar ežero važiuoti pasimaudyti, bet ir ką valgyti. Kai negalite nuspręsti, ar norite klasikinio mėsainio su jautiena, ar veganiško, rinkitės abu variantus. Šie sultingi ir gardūs dviejų skonių mėsainiai leidžia mėgautis skirtingais skoniais vienu metu – tai puikus pasirinkimas vakarėliui ar šeimos vakarienei, kai norisi pamaloninti visus. Receptas tas pats, keičiasi tik vienas ingredientas!

Video receptą žiūrėkite Alfo instagrame čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
2 asm.
Gaminimo laikas: 35 min.
Mėsainiams pagaminti reikia:
2 mėsainių bandelių
150 g KITCHEN ME sausai brandinto jautienos maltinio
2 šaukštų NATURALISIMO ypač tyro alyvuogių aliejaus
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
2 „Portobello“ grybų
2 šaukštelių KIKKOMAN sojų padažo
100 g SACLA pomidorų ir aitriųjų paprikų užtepėlės
30 g salotų mišinio
150 g GARDEN GOURMET veganiškų maltinių
2 šaukštelių KĖDAINIŲ KONSERVAI konservuotų svogūnėlių
2–3 ESPANA vytinto ispaniško kumpio griežinėlių
70 g ILE DE FRANCE bri sūrio su mėlynuoju pelėsiu
2–3 GAIDELIS krekerių „Klasika“
120 g THOMY olandiško padažo

Grilyje apskrudinkite mėsainių bandeles.
KITCHEN ME sausai brandintos jautienos maltinį apšlakstykite NATURALISIMO ypač tyru alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska ir pipirais.
Grybų kepurėles įtrinkite alyvuogių aliejumi, apšlakstykite KIKKOMAN sojų padažu ir kepkite grilyje iki suminkštėjimo.
Bandelės pagrindą patepkite SACLA pomidorų ir aitriųjų paprikų užtepėle, užberkite salotų mišinio.
Kepkite jautienos ir GARDEN GOURMET veganiškus maltinius grilyje arba keptuvėje po 4–5 min. iš kiekvienos pusės, kol iškeps.
Ant abiejų bandelių dėkite KĖDAINIŲ KONSERVAI konservuotus svogūnėlius, tuomet ant vieno mėsainio dėkite iškeptą jautienos maltinį, o ant kito – veganiškus maltinius. Ant jautienos mėsainio uždėkite ESPANA vytintą ispanišką kumpį. Ant abiejų suvožtinių uždėkite keptus grybus.
ILE DE FRANCE bri sūrį švelniai apkepkite, kol lengvai suminkštės, ir dėkite ant veganiško suvožtinio viršaus.
Patrupinkite GAIDELIS krekerių „Klasika“.
THOMY olandišką padažą pašildykite ir užpilkite ant bandelės viršaus.

Gardžių atradimų.
Daugiau gardžių ir greitai paruošiamų receptų vasarai rasite naujoje Alfo knygoje PRISIPRPUSI VASARA. Skaitykite ir dalinkitės visiškai nemokamai!
