top of page

Dviejų skonių mėsainiai su burokėliais ir bri sūriu (receptas)

  • eglerace
  • 06-18
  • 2 min. skaitymo

Atnaujinta: 07-22

Burgeris yra tas patiekalas, be kurio vasaros iškylos, vakaronės ir vakarėliai sunkiai įsivaizduojami. Kviečiame išbandyti vieną receptą dviems patiekalams – pasigaminkite sultingą mėsainį su jautiena ir augalinį – su burokėliais ir bri sūriu. 

Abu neatsivalgomi ir patiks net patiems išrankiausiems. 

buregris su bri sūriu_receptas
VMG nuotr.

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!

Video receptą rasite Alfo instagrame čia

2–4 asm. 

Gaminimo laikas: 10 min. 


Burgeriui pagaminti reikia:

  • 1–2 šaukštų BIONATURALIS ekologiško ypač gryno alyvuogių aliejaus 

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų 

  • 150 g KITCHEN ME sausai brandintos jautienos maltinio „Mėsainiams“

  • 150 g GARDEN GOURMET sojų ir kviečių baltymų maltinių

  • 1 pomidoro 

  • 1 mėlynojo svogūno

  • 2 mėsainių bandelių su kietagrūdžiais kviečiais ir sezamų sėklomis

  • 2 ILE DE FRANCE bri sūrio riekelių

  • 2 šaukštų majonezo 

  • 1 šaukštelio KIKKOMAN sojų padažo 

  • 4–5 sviestinių salotų lapų

  • 3–4 KĖDAINIŲ KONSERVAI konservuotų burokėlių griežinėlių

  • 1 šaukštelio SACLA kaparėlių 

  • 3–4 ILE DE FRANCE bri sūrio su mėlynuoju pelėsiu

Geriausias laikas yra dabar! Kodėl? Rinkis augalinį maistą ir sužinok – www.choosenow.eu

naminis burgeris_Alfo receptas
VMG nuotr.
  1. Ant kepimo popieriaus užpilkite BIONATURALIS ekologiško ypač tyro alyvuogių aliejaus, įmaišykite druskos ir pipirų. KITCHEN ME sausai brandintos jautienos maltinį „Mėsainiams“ apvoliokite šiame mišinyje.

  2. Į NINJA DOUBLE STACK XL karšto oro gruzdintuvės stalčių dėkite GARDEN GOURMET sojų ir kviečių baltymų maltinius, į kitą – jautienos maltinį. Kepkite 200 °C apie 8 min.

  3. Supjaustykite pomidorą ir svogūną griežinėliais. Bandeles apskrudinkite sausoje keptuvėje.

  4. Jautienos mėsainis: ant karšto jautienos maltinio dėkite kelias riekeles ILE DE FRANCE bri sūrio ir trumpai pakepkite, kol sūris išsilydys.

  5. Sumaišykite majonezą su KIKKOMAN sojų padažu ir aptepkite bandeles.

  6. Ant apatinės bandelės dėkite salotų lapus, KĖDAINIŲ KONSERVAI konservuotų burokėlių griežinėlius, jautienos maltinį su sūriu, pomidoro ir svogūno griežinėlius, SACLA kaparėlius. Uždėkite viršutinę bandelės dalį.

  7. Augalinis mėsainis: ant apatinės bandelės dėkite salotų lapus, augalinį maltinį, ILE DE FRANCE bri sūrį su mėlynuoju pelėsiu, antrą augalinį maltinį, pomidoro ir svogūno griežinėlius. Viršų aptepkite majonezu ir uždenkite bandelės viršumi.


Gardžių atradimų.

Daugiau gardžių ir greitai paruošiamų receptų vasarai rasite naujoje Alfo knygoje PRISIPRPUSI VASARA. Skaitykite ir dalinkitės visiškai nemokamai!

ree

bottom of page