Azijietiško stiliaus morkų salotos su obuoliais (Receptas)
- eglerace
- 47false21 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)
- 2 min. skaitymo
Obuoliai – gardus ne tik pyragų, bet ir salotų ingredientas. Pilni sodai šviežių, įvairiausių veislių ir skonių, todėl kviečiame išdegustuoti juos ir salotose. Obuoliai tobulai dera su morkomis ir agurkais, o šios – svarbus visų taip mėgstamų azijietiško stiliaus salotų ingredientas.
Nauja Alfo azijietiškų salotų interpretacija – su traškiais obuoliais, agurkais, salierais ir morkomis, kurioje šviežios daržovės susitinka su intensyvaus skonio vytinta čioriso dešra ir sultinga sausai brandinta jautiena. Skonio akcentas – sojų ir sezamų užpilas, pagardintas razinomis ir česnakais.
Skamba gerai?
Patikėkite, recepto prašys visi.
Tai daugiau nei salotos – tai visai rimtas ir maistingas patiekalas ir pietums, ir vakarienei. Net labai ypatingai!

Video receptą žiūrėkite Alfo instagrame čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
4 asm.
Gaminimo laikas: 35 min.
1 obuolio
2 trumpavaisių agurkų
3 vidutinių morkų
140 g saliero gumbo
40 g ESPANA vytintos ispaniškos čioriso dešros
200 g KITCHEN ME sausai brandintos jautienos didkepsnio „Flank“
2 šaukštų BIONATURALIS ekologiško nerafinuoto rapsų aliejaus
2 skiltelių česnako
½ šaukštelio SALDVA prieskonių mišinio „BBQ devil‘s qazan“
1–2 šaukštų razinų
3 šaukštų KIKKOMAN sojų padažo su sezamų aliejumi „Poke“
1 šaukšto BIONATURALIS ekologiško baltojo vyno acto
1 šaukštelio sezamų
Žiupsnelio SALDVA jūros druskos
Žiupsnelio SALDVA pipirų mišinio
Šviežių petražolių salotoms papuošti
Obuolį, agurkus, morkas ir saliero gumbą supjaustykite plonais šiaudeliais.
ESPANA vytintą ispanišką čioriso dešrą ir KITCHEN ME sausai brandintą jautienos didkepsnį „Flank“ supjaustykite juostelėmis.
Keptuvėje įkaitinkite BIONATURALIS ekologišką nerafinuotą rapsų aliejų. Sudėkite jautieną ir čioriso dešrą, kepkite nustatę vidutinę kaitrą, kol mėsa gražiai apskrus.
Smulkiai sukapokite česnakus ir suberkite į keptuvę, apkepinkite.
Mėsą pagardinkite SALDVA prieskonių mišiniu „BBQ Devil‘s Qazan“ ir gerai išmaišykite. Sudėkite į dubenį su paruoštomis salotomis.
Suberkite razinas, supilkite KIKKOMAN sojų padažą su sezamų aliejumi „Poke“ ir BIONATURALIS ekologišką baltojo vyno actą.
Pagardinkite sezamais, SALDVA jūros druska bei pipirų mišiniu.
Salotas papuoškite šviežiomis petražolėmis.
Gardžių atradimų.