top of page

Atgaivinantys ŠALTIBARŠČIAI (Receptas)

Tokius šaltibarščius norėsis ragauti vėl ir vėl! Šaltibarščiai su krevetėmis – šių metų Alfo atradimas ir kol kas – visiškas favoritas. Krevetės čia tobulai tinka, todėl labai rekomenduojame kuo greičiau išbandyti, paragauti ir vaišinti visus šaltibarščių mėgėjus. Labai gali būti, kad tai bus artėjančios vasaros gastro grojaraščio „pagrindinė daina“!


šaltibarščiai_Alfo receptas
VMG nuotr.

 

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS! 

Video receptą rasite Alfo IG profilyje čia

 

2 asm.

Gaminimo laikas: apie 20 min. 


Šaltibarščiams pagaminti reikia:

  • 2 trumpavaisių agurkų

  • 1 saujos krapų

  • Keleto svogūnų laiškų 

  • Žiupsnelio KOTANYI druskos ir juodųjų pipirų mišinio

  • 4–5 SPILVA marinuotų agurkėlių

  • 1 šaukšto ŽEMAITIJOS natūralios grietinės

  • 1 šaukšto KIKKOMAN padažo „Ponzu“

  • 1 šaukštelio DANSUKKER šviesiojo sirupo

  • 4–5 šaukštų SPILVA marinuotų burokėlių

  • 2–3 stiklinių ŽEMAITIJOS natūralaus kefyro

  • 1 virto kiaušinio

  • 50 g lukštentų krevečių sūryme

  • Gruzdintų bulvyčių (patiekimui)


1. Nuplaukite ir kubeliais supjaustykite agurkus, susmulkinkite svogūnų laiškus ir krapus. Viską berkite į dubenį. Berkite KOTANYI druskos ir juodųjų pipirų mišinio, išmaišykite.

2. SPILVA marinuotus agurkėlius supjaustykite kaip ir šviežius. Dėkite į dubenį kartu su ŽEMAITIJOS natūralia grietine, pilkite KIKKOMAN padažo „Ponzu“, DANSUKKER šviesiojo sirupo ir viską išmaišykite. 

3. Į patiekimo dubenėlį dėkite 2 šaukštus agurkų mišinio.

4. Į dubenį su likusiu mišiniu dėkite SPILVA marinuotus burokėlius, pilkite ŽEMAITIJOS natūralaus kefyro ir išmaišykite.

5. Į serviravimo dubenėlį dėkite virto kiaušinio skilteles, krevetes, krapų šakeles, berkite druskos ir juodųjų pipirų mišinio ir užpilkite paruoštų šaltibarščių.

6. Galite patiekti su mėgstamomis gruzdintomis bulvytėmis. 


Gardžių atradimų.



Naujausi įrašai

bottom of page