top of page

Paturbinti šaltibarščiai (Receptas)

Dar viena vasara ir dar vienas kitokių, bet kaip visada neįtikėtinai gardžių, šaltibarščių

receptas atkeliauja į Jūsų namus tiesiai iš Alfo studijos.


šaltibarščiai_Alfo receptas
VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite čia


JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI:


 

1 asm.

Gaminimo laikas: 20 min.


Šaltibarščiams pagaminti reikia:

  • 4–5 SPILVA marinuotų agurkėlių

  • 2 trumpavaisių agurkų

  • 1 svogūnų laiško

  • 1 saujos krapų

  • ½ obuolio

  • 3 šaukštų SPILVA marinuotų burokėlių

  • 1 stiklinės ŽEMAITIJOS kefyro

  • 1 šaukštelio DANSUKKER auksaspalvio cukraus sirupo

  • 1 šaukštelio SACLA kaparėlių

  • 50 ml TICHĖ natūralaus negazuoto mineralinio vandens

  • 1 virto kiaušinio

  • 1 saujelės TALER klasikinių traškučių

  • 1 saujelės raudonųjų serbentų

  • Žiupsnelio KOTANYI druskos

  • Žiupsnelio šviežiai grūstų KOTANYI juodųjų pipirų

1. SPILVA marinuotus agurkėlius, ⅔ trumpavaisių agurkų, svogūnų laišką ir ½ kiekio

krapų susmulkinkite. Pasūdykite ir išmaišykite. Palikite pastovėti keletą minučių.

2. Iš obuolio išimkite sėklytes ir susmulkinkite ZYLE daržovių pjaustykle. Sumaišykite

su kitomis daržovėmis.

3. Į dubenį sudėkite SPILVA marinuotus burokėlius. Užpilkite ŽEMAITIJOS kefyru ir

pagardinkite KOTANYI šviežiai grūstais KOTANYI juodaisiais pipirais ir

DANSUKKER auksaspalviu cukraus sirupu. Išmaišykite.

4. Į ZYLE smulkintuvą sudėkite SACLA kaparėlius, likusį agurką, krapus ir supilkite

TICHĖ natūralų mineralinį vandenį. Gerai sumalkite ir gautą masę dėkite į šaldiklį

sustingti.

5. Į lėkštę supilkite šaltibarščių masę, ant viršaus dėkite per pusę perpjautą kiaušinį,

sudėkite pasmulkintus TALER klasikinius traškučius ir du šaukštus šaldytos agurkų

masės.

6. Papuoškite raudonaisiais serbentais bei krapų šakelėmis.


Skanaus.


Comentarios


Naujausi įrašai

bottom of page