Baltojo šokolado ir apelsinų pyragaičiai (Receptas)

Aplankė akimirka, kai norisi kažko skanaus, saldaus, nepaprasto? Greitai pagaminami, ypatingai skanūs puraus biskvito pyragaičiai su baltojo šokolado glaistu ir apelsinų džemu. Nuostabūs!

biskvitiniai pyragaičiai su baltuoju šokoladu ir apelsinų džemu, vmg receptas
VMG nuotr.

Baltojo šokolado pyragaičiams pagaminti reikia:

Biskvitui:

  • 200 g VILNIAUS margarino „Kepiniams“

  • 200 g miltų

  • 200 g cukraus

  • 2 kiaušinių

Pertepimui:

  • 200 g DOMORI baltojo šokolado su pistacijomis

  • 200 g grietinėlės

  • 200 g DEN GAMLE FABRIK apelsinų džemo

  • 1 saujos uogų

  • 2–3 mėtos lapelių

  1. VILNIAUS margariną „Kepiniams“ su likusiais produktais biskvitui sudėkite į virtuvinį kombainą ir sutrinkite iki vientisos masės. Tešlą sudėkite į kepimo skardelę su kepimo popieriumi ir kepkite orkaitėje 170 °C temp. apie 20 min.

  2. Iškepusį biskvitą atvėsinkite, perpjaukite pusiau ir išspauskite norimo dydžio ir formos gabalėlius.

  3. DOMORI baltąjį šokoladą su pistacijomis ištirpinkite ir sumaišykite su grietinėle.

  4. Ant biskvito tepkite DEN GAMLE FABRIK apelsinų džemą, šokolado ir grietinėlės kremą, papuoškite uogomis ir mėtos lapeliais.

Video receptas:



Skanaus!

Naujausi įrašai