Aplankė akimirka, kai norisi kažko skanaus, saldaus, nepaprasto? Greitai pagaminami, ypatingai skanūs puraus biskvito pyragaičiai su baltojo šokolado glaistu ir apelsinų džemu. Nuostabūs!
Baltojo šokolado pyragaičiams pagaminti reikia:
Biskvitui:
200 g VILNIAUS margarino „Kepiniams“
200 g miltų
200 g cukraus
2 kiaušinių
Pertepimui:
200 g DOMORI baltojo šokolado su pistacijomis
200 g grietinėlės
200 g DEN GAMLE FABRIK apelsinų džemo
1 saujos uogų
2–3 mėtos lapelių
VILNIAUS margariną „Kepiniams“ su likusiais produktais biskvitui sudėkite į virtuvinį kombainą ir sutrinkite iki vientisos masės. Tešlą sudėkite į kepimo skardelę su kepimo popieriumi ir kepkite orkaitėje 170 °C temp. apie 20 min.
Iškepusį biskvitą atvėsinkite, perpjaukite pusiau ir išspauskite norimo dydžio ir formos gabalėlius.
DOMORI baltąjį šokoladą su pistacijomis ištirpinkite ir sumaišykite su grietinėle.
Ant biskvito tepkite DEN GAMLE FABRIK apelsinų džemą, šokolado ir grietinėlės kremą, papuoškite uogomis ir mėtos lapeliais.
Video receptas:
Skanaus!
Comments