
Pirmadienį naujo sezono kulinarinėje laidoje ALFO VILA galėjote žvilgtelėti į Alfo Ivanausko kuriamą tikros vilos interjerą, pasigrožėti vaizdais pro langus ir, žinoma, skaniais patiekalais.
Alfas gamino neatsivalgomą makaronų patiekalą su moliūgų padažu, namuose pusiau džiovintų pomidorų pagardą, rožių medų ir rožių actą.
O taip parodė, kaip greitai ir nebrangiai dekoruoti nuobodžias baltas lėkštes, kad taptų vienetinėmis, bei pasidalino triuku, kurio dėka gėlės ir augalai vazose stovi tiesūs ir puošnūs, o kompozicija nesuyra. Dekoravimo patarimų portale ieškokite kiekvieną trečiadienį.
Laidą dar kartą visada galite peržiūrėti čia.
Susimatykime kitoje ALFO VILA laidoje jau kitą pirmadienį 18.30 per #Delfi.