Alavijų skonio želė su mangais, mėlynėmis ir šalavijų sėklomis (Receptas)
- eglerace
- prieš 3 valandas
- 1 min. skaitymo
Jei mėgstate gaivius, ne per saldžius desertus, alavijų želė su mangais, mėlynėmis ir šalavijų sėklomis, jums tikrai patiks. Tai lengvai pagaminamas, labai spalvingas, vaisių skonio pilnas sluoksniuotas desertas. Ir, beje, kur kas palankesnis sveikatai nei bandelė su įdaru ar ledai su karštu šokoladu.
Spalvinga želė dailiai atrodo stiklinėse, todėl tikrai papuoš kiekvieną vaišių stalą ar pridės saulėtos nuotaikos kasdieniams pietums ar vakarienei.
Gera nuotaika – kiekviename šaukštelyje. Išsisaugokite receptą – jums jo dar tikrai reikės.

Receptą rasite VMGONLINE.LT instagrame čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
4 asm.
Gaminimo laikas: 25 min. (šaldymas: apie 1–2 val.)
Želė paruošti reikia:
170 ml kokosų pieno
1 šaukšto cukraus
70 g šalavijų sėklų
70 g šaldytų mėlynių
4–5 GAIDELIS pusrytainių su vanile „7 grūdai“
20 g DR. OETKER želatinos
500 ml ALOE VERA mangų skonio alavijų gėrimo
300 g šaldytų mangų
Keleto mėtų lapelių
Žiupsnelio tarkuotos citrinos žievelės
Geriausias laikas yra dabar! Kodėl? Rinkis augalinį maistą ir sužinok – www.choosenow.eu
Į prikaistuvį supilkite kokosų pieną, suberkite cukrų ir šalavijų sėklas. Išmaišykite, palikite 10 min., kad sėklos išbrinktų. Kaitinkite, nustatę žemą kaitrą, apie 5–7 min., kol sutirštės. Atvėsinkite.
Į stiklines dėkite po kelis šaukštus šaldytų mėlynių, užpilkite pudingo ir užbarstykite trupintų GAIDELIS pusrytainių su vanile „7 grūdai“.
DR. OETKER želatiną suberkite į dubenėlį, užpilkite 150 ml ALOE VERA mangų skonio alavijų gėrimo ir palikite išbrinkti.
Įkaitinkite keptuvę, sudėkite brinkintą želatiną, supilkite likusį gėrimą, suberkite šaldytus mangus ir maišydami kaitinkite, kol želatina ištirps (neužvirkite). Atvėsinkite.
Stiklinėse ant pudingo užpilkite mangų želė. Palikite šaldytuve sustingti.
Papuoškite šviežiais mėtų lapeliais ir tarkuota citrinos žievele.
Gardžių atradimų.























