Uogų želė (Receptas)
- eglerace
- 07-30
- 1 min. skaitymo
Beveik akimirksniu pagaminamas gaivinantis desertas, kuris patiks daug kam: ir putojančios arbatos mėgėjams, ir įvairiausių želė fanams. Lengvas, ne per saldus ir labai uogiškas.
Reiks tik luktelėti, kol sustings, ir skanaus.

4 asm.
Gaminimo laikas: 3 val.
Uogų želei pagaminti reikia:
½ l mėgstamos putojančios arbatos
1 pakelio vyšnių želė
Žiupsnelio citrinos žievelės
1 saujos mėgstamų uogų (vyšnių, braškių, gervuogių)
1. Pakaitinkite 150 ml putojančios arbatos.
2. Suberkite į arbatą želė miltelius, citrinos žievelę, maišykite ir kaitinkite, kol želė ištirps.
3. Supilkite likusią putojančią arbatą ir išmaišykite.
4. Į indelius dėkite uogas ir supilstykite paruoštą želė.
5. Palikite sustingti.
Gardžių atradimų.
Daugiau gardžių ir greitai paruošiamų receptų vasarai rasite naujoje Alfo knygoje PRISIPRPUSI VASARA. Skaitykite ir dalinkitės visiškai nemokamai!



























