top of page

Įtrauksite į švenčių meniu: balta mišrainė su krilių mėsa


Balta mišrainė, krilių mėsa, ALfas Ivanauskas, receptas
Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

4 asm.

Gaminimas 40 min.


Baltai mišrainei pagaminti reikia:

  • 4 vid. dydžio bulvių (virti su lupenomis)

  • 6 vid. dydžio morkų

  • 2/3 ilgavaisio agurko

  • 200 ml konservuotų žirnelių

  • 100 ml majonezo

  • Druskos, juodųjų pipirų

  • Du šaukštai SANTA BREMOR krilių mėsos

  • Saldžiarūgštis obuolys

  1. Pirmiausia išvirkite morkas ir bulves. Jas virkite neluptas, tiesiog švariai nuplautas.

  2. Daržovėms išvirus, vandenį nupilkite ir daržoves ataušinkite atvirame puode, sausai. Atvėsusias daržoves nulupkite.

  3. Morkas, bulves ir agurkus supjaustykite kubeliais ir sudėkite į dubenį.

  4. Pusę obuolio nulupkite ir taip pat supjaustykite kubeliais.

  5. Suberkite nusunktus žirnelius.

  6. Krilių mėsą sumaišykite su majonezu. Sudėkite į mišrainę.

  7. Pagal skonį įdėkite druskos ir juodųjų pipirų.

  8. Viską gerai išmaišykite.


PATARIMAS:

Mišrainės paslaptis: morkų įdėkite daugiau, kad mišrainei suteiktų saldumo.


Skanaus!


Comments


Naujausi įrašai

bottom of page