top of page

Verslo pietūs: „Manami“, „Botanique“, „Esse“

Šį kartą lankėmės trijose visiškai skirtingose vietose. Nuo tinklui priklausančio azijietiško restorano iki vegetariškos, veganiškos ir žaliavalgiškos vietos Vilniaus mieste. Pirmasis restoranas patiks Rytų Azijos maisto garbintojams, antrasis pasiūlymas – veganams ar sveiko maisto šalininkams, trečiąjį pamėgs didelių porcijų ir gerai pažįstamų patiekalų gerbėjai.

„Manami“, prekybos centras VCUP, Upės g. 9, Vilnius

Arbata šalia verslo pietų kainuoja 70 euro centų, o vandens galima užsisakyti atskirai. Patiekalus kūrė Živilė Urbonienė. Galima užsisakyti kelias skirtingas šių patiekalų kombinacijas: tik sriuba – 1,60 Eur; sriuba + sušis – 4,10 Eur; sriuba + pagrindinis patiekalas – 5,10 Eur; sušis + pagrindinis patiekalas – 5,90 Eur; ir visi trys patiekalai – 6,50 Eur.

Sriuba su kokosų pienu, kariu, brokoliais, sojų pupelėmis ir krevetėmis.

IMG__1

Linos Jakubauskaitės nuotrauka.


Sušis su lašiša, agurkais ir aštriuoju padažu. Tiekiama su vasabių krienais ir marinuotu imbieru.

IMG__6

Linos Jakubauskaitės nuotrauka.


„Tori Soba Wok“ su vištiena, ryžių lakštiniais, cukinija, baklažanais, paprika, svogūnais ir apelsinų padažu.

IMG__11

Linos Jakubauskaitės nuotrauka.


„Botanique“, Totorių g. 3, Vilnius Nors restoranas siūlo ir vegetariškus patiekalus, šis meniu išėjo žaliavalgiškas. Stalo vanduo restorane visada nemokamas. Virtuvės šefė – Olga Dzindzeleta.

Sriuba ir pagrindinis patiekalas kainuoja 5,20 Eur. Jeigu norėsite specialiai pietums ruošiamo gėrimo (glotnučiai, žolelių ar imbierinė arbata), viskas kainuos 6,10 Eur.

Trinta špinatų sriuba su avokadais

IMG__15

Linos Jakubauskaitės nuotrauka.


Burokėlių kotletukai su daržovėmis

IMG__19

Linos Jakubauskaitės nuotrauka.


Desertui – kokosų ir mandarinų torto gabalėlis. Kaina – 3,20 Eur.

IMG__22

Linos Jakubauskaitės nuotrauka.


„Esse“, Gedimino pr. 50, Vilnius Kasdien verslo pietus galima rinktis iš penkių patiekalų. Stalo vanduo papildomai kainuoja 50 euro centų (500 ml) arba 1 Eur (1 litras). Virtuvės šefė – Kristina Zajankovksa.

Tailandietiškos jautienos salotos. Kaina – 3 Eur.

IMG__26

Linos Jakubauskaitės nuotrauka.


Antienos sriuba. Kaina – 2 Eur.

IMG__24

Linos Jakubauskaitės nuotrauka.


Kijevo kotletas. Kaina – 4,70 Eur.

IMG__25

Linos Jakubauskaitės nuotrauka.


Naujausi įrašai

bottom of page