top of page

Skaitomiausiųjų TOP5: viskas apie meilę!

Žiema, kuri kvepia pavasariu. Daržovių sriuba, kuri yra lyg desertas. Paaiškinimų šiems paradoksams nereikia, nes jie yra apie meilę. Visa ši savaitį buvo apie maistą, kuris susuka galvas, užkuria jausmus ir padeda susidraugauti.

Ką skaitėte labiausiai?

skaitomiausi straipsniai, vmgonline

Net jeigu neturite tikslo susukti galvą, leiskite sau pasilepinti ir palepinkite kitą. Mažai nuodėmingi (nekaloringi), bet neatsispiriamai viliojantys nuostabaus skonio lengvi desertai, kuriuos, jei tik turite reikiam ingredientų, sukursite vos per 10 minučių. Receptai čia.

keptos kriaušės, desertas, receptas

Labai švelnaus skonio grietinėle gardinta sriuba – lyg mamos apkabinimas. Viena skaitytoja apie šią sriubą atsiliepė taip: Tai ne sriuba, o desertas! Puiki diena išbandyti sveikiausią desertą pasaulyje. Receptą rasite čia.

pieniška daržovių sriuba, Alfo receptas

Tai buvo bene skaniausia savaitė metuose, išskyrus, žinoma, kalėdinį maratoną. Laidoje #Alfasvienasnamuose Alfas gamino skanius patiekalus Valentino dienos vakarienei:

bandelių pyragas, mocarelos sūrio spurgos, Alfo receptas

Šaltibarščiai žiemą? Kodėl gi ne, ypač, jeigu šalia garuoja karštutėlės bulvės. Labai skanių šaltibarščių su ožkos sūriu ir šaldytomis vyšniomis receptas nustebins net visokiausių šaltibarščių variantų ragavusiuosius. Kad portalo skaitytoja jų nori, įrodė antradieninė apklausa portalo feisbuko profilyje. Čia receptas.

šaltibarščiai, receptas

Kad meilė truktų ilgiau nei trejus metus, būtina ieškoti kompromisų. Dvi vieno patiekalo variacijos, sukurtos situacijoms, kai reikia rasti kompromisą. Jam didkepsnis su daržovėmis, jai – jautienos didkepsnio salotos su kopūstų traškučiais. Receptai čia. Skanaus!

jautienos didkepsnis, receptas


Iki skanaus!



Naujausi įrašai

bottom of page