Pagaminsite akimirksniu: kukuliai su pelėsinio sūrio padažu ir špinatais
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Pagaminsite akimirksniu: kukuliai su pelėsinio sūrio padažu ir špinatais


Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.


4 asm

Gaminimo laikas 10 min

Virimo laikas – 10 min


Reikia:

  • 16 kukulių

  • 300 ml neriebios grietinėlės

  • 80 g pelėsinio sūrio*

  • 25–30 g špinatų

  • žiupsnis tarkuotų muskatų


  1. Kukulius sudėkite į keptuvę, įpilkite truputį vandens, uždenkite ir trumpai pašildykite. Sudėkite špinatus, pakaitinkite, supilkite grietinėlę ir šiek tiek ją nugarinkite.

  2. Pelėsinį sūrį supjaustykite kubeliais ir sudėkite į grietinėlę, išmaišykite, leiskite sūriui ištirpti. Pagardinkite tarkuotais muskatais.

  3. Patiekite su traškia šviežia duona arba makaronais.


*Jei naudosite sodraus skonio sūrį su mėlynaisiais pelėsiais, netirpinkite jo iki galo, nes padažas gali nusidažyti. Geriau įdėkite baigdami gaminti ir tik trumpai pašildykite.


Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg