Obuoliai ir kriaušės, kepti ant karamelinės pagalvės
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Obuoliai ir kriaušės, kepti ant karamelinės pagalvės



4 asm.

Gaminimas 15 min.

Kepimas 20 min.

Orkaitės t-ra 180 °C


Reikia:

  • 2–3 kriaušių

  • 2–3 obuolių

  • 60 g sviest

  • 100 g DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus

  • 50 ml romo

  • Šlakelio DANSUKKER auksaspalvio cukraus sirupo

  • 50 g lazdynų riešutų

  • Kelių šakelių rozmarino

1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C.

2. Kriaušes ir obuolius perpjaukite pusiau, išskobkite.

3. Kepimo formą gausiai patepkite minkštu sviestu ir pabarstykite DANSUKKER nerafinuotu cukranendrių cukrumi. Pašlakstykite romu. Sudėkite vaisių puseles į formą, pašlakstykite DANSUKKER auksaspalviu sirupu, užberkite riešutų ir šaukite į orkaitę.

4. Kepkite apie 20 min. Pabaigoje sudėkite rozmarino šakeles.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg