Karštas sumuštinis su tąsiu sultingu įdaru yra svajonių pusryčiai daugeliui. Tai gali būti valgoma dovana sau ir mylimiems, pa(si)lepinimas.
Braškės ir baklažanas – tai dar vienas Alfo rekomenduojamas produktų ir skonių derinys, kurį – labai gali būti – pasitiksite gal kiek nepatikliai, bet rizikuokite ir negalėsite atsivalgyti. Tinka ir vakarėliams!
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
Video receptą rasite portale Alfo instagramo profilyje čia
2 asm.
Gaminimo laikas: 20 min.
Karštam sumuštiniui su baklažanais pagaminti reikia:
1 baklažano
Žiupsnelio KOTANYI druskos ir pipirų mišinio
2–3 braškių
2 šaukštų aliejaus
½ GERMANTAS sūrio „Gouda“
4 FAZER poliarinių duonelių „Street Food“
2 šaukštų RAMBYNAS tepamo sūrelio su žalumynais
2 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVAI itališko stiliaus padažo su daržovėmis
„Napoletana“ SANPELLEGRINO limonado „Chinotto“ (patiekimui)
1. Baklažaną išilgai supjaustykite maždaug 1 cm pločio juostelėmis.
2. Iš abiejų pusių apibarstykite KOTANYI druskos ir pipirų mišiniu. Pirštais įmasažuokite baklažaną prieskoniais. Nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
3. Braškes supjaustykite griežinėliais, smulkiai sutarkuokite GERMANTAS sūrį „Gouda“.
4. Į elektrinį grilį įpilkite aliejaus, sudėkite baklažanus, apšlakstykite aliejumi. Uždarykite grilį ir kepkite 5–7 min.
5. Ant FAZER poliarinės duonelės „Street Food“ užtepkite RAMBYNAS tepamo sūrelio su žalumynais, apibarstykite tarkuotu sūriu, sudėkite iškepusius baklažanus ir pjaustytas braškes.
6. Dėkite KĖDAINIŲ KONSERVAI itališko stiliaus padažo su daržovėmis „Napoletana“ ir berkite sūrio.
7. Sumuštinį uždenkite kita poliarine duonele, kepkite grilyje, kol išsilydys sūris.
8. Patiekite su SANPELLEGRINO limonadu „Chinotto“.
Gardžių atradimų.