top of page

Ir virtuvę užkariauti, ir projektą suvaldyti – nuo ko viskas prasideda? (Laidos įrašas)

Giedrius Vilpišauskas nėra profesionalus kulinaras, tačiau jo straipsniai gastronominės temomis nepalieka abejingų. Pro jo akis nepraslysta net mažiausia detalė, nes jis pats yra įpratęs ne tik klausti, bet ir gauti tikslius atsakymus. Laidos pašnekovas yra dirbęs programuotoju, verslo procesų analitiku ir projektų vadovu, bet kulinarija yra tai, kas visada buvo šalia ir kur G. Vilpišauskas visada siekė preciziškumo. Jam svarbu ne tik skonis ar patiekalo estetika, ne mažiau svarbu ir tai, kaip gaminantis laiko peilį.

„Žiūrint televiziją baisu, kad gaminantys gali pirštus nusipjauti“, – šypsosi G. Vilpišauskas, pasakodamas savo virtuvės filosofiją.


Laidos „Skonio iššūkis“ klausykitės kiekvieną ketvirtadienį, 16.05 val., „Žinių radijo“ eteryje.

Naujausi įrašai

bottom of page