Tabulė yra maistingos ir sočios salotos, kilusios iš Vidurio Rytų regiono. Šiame recepte skaniai dera braškės, bolivinės balandos ir keptuvėje kepti triušienos gabalėliai. Gaivu, sotu, gražu, lengva pagaminti.

JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
2–3 asm.
Tabulė su braškėmis pagaminti reikia:
1 didelio ryšelio įvairių prieskoninių žolelių (kalendrų, mėtų, laiškinių česnakų, peletrūnų)
2–3 trumpavaisių agurkų
200 g virtų bolivinių balandų
1 citrinos sulčių ir tarkuotos žievelės
250 g šviežios triušienos mėsos (troškinti, kepti)
1 šaukštelio prieskonių mišinio vištienai
50 ml itin gryno alyvuogių aliejaus
2 šaukštų granatų sirupo
400 g braškių
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
Žalumynus ir agurkus smulkiai supjaustykite, sumaišykite su bolivinėmis balandomis ir citrinos sultimis.
Šviežią triušienos mėsą (troškinti, kepti) apibarstykite prieskonių mišiniu vištienai, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir kepkite keptuvėje.
Padažui sumaišykite granatų padažą, druską, pipirus, žiupsnį tarkuotos citrinos žievelės, supilkite aliejų. Braškes supjaustykite riekelėmis.
Sumaišykite salotas su padažu, dėliokite lėkštėje su braškėmis ir kepta mėsa. Užberkite mėgstamų žalumynų.
Gardžių atradimų,