Gaivus panakotos desertas

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Gaivus panakotos desertas


    Šarūno Jaskutėlio nuotr.


    Reikia:

    • 6 g želatinos

    • 50 ml vandens

    • 250 ml SANTA MARIA kokosų pieno (24 proc. riebumo)

    • 1–2 šaukštų cukraus sirupo

    • 1–2 pasiflorų

    1. Želatiną užpilkite vandeniu. Po 10–15 min. (jei želatina išbrinko) pakaitinkite tirpalą, kol želatina ištirps. Supilkite SANTA MARIA kokosų pieną 24 proc. riebumo, išmaišykite.

    2. Įpilkite 1–2 šaukštus cukraus sirupo arba medaus. Išmaišykite ir palikite kambario temperatūroje, kad atvėstų.

    3. Atvėsusį tirpalą supilkite į neaukštą formelę arba stiklinę ir sustingdykite.

    4. Pasifloras paragaukite, jei trūksta saldumo – įlašinkite kelis lašus cukraus sirupo arba medaus. Išmaišykite. Pasifloros minkštimą uždėkite ant sustingusios panakotos.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg