Dešrelės, kurių nebaisu duoti ir vaikams – triušienos dešrelių alternatyva
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Dešrelės, kurių nebaisu duoti ir vaikams – triušienos dešrelių alternatyva


Kartais arši diskusija apie dešreles prie stalo yra neišvengiama, bet tiesa ta, kad ne visos dešrelės yra vienodos, nes vienos paprasčiausiai yra geresnės už kitas. Ir čia mes kalbame apie dešreles, kurias galima drąsiai vadinti netgi sveikomis. Triušiena? Ją vertinti turėtų ne tik gurmanai. Jei vienintelė priežastis, kodėl Jūsų virtuvėje iki šiol nekvepėjo triušiena, yra ta, kad manėte, jog ši mėsa yra per sunkiai paruošiama, turėsite sugalvoti kitą pasiteisinimą.

Kalbos, kad turėtume valgyti daugiau triušienos, pagaliau buvo išgirstos ir praktiškai įgyvendintos. Į tai atsižvelgę „KITCHEN me“ virtuvės profesionalai sukūrė produktą, kuris 2016 m. BAF („The Baltic Food and Beverage Fair“) buvo apdovanotas aukso medaliu – papildomu vertės ir kokybės ženklu. Tai – lietuvių ausims dar ne tokios įprastos ir greitai paruošiamos triušienos dešrelės.

Žinoma, kad triušio mėsa yra vienas lengviausiai įsisavinamų ir tuo pačiu maistingiausių mėsos produktų. Baltoje triušio mėsoje praktiškai nėra riebalų, joje gausu geležies, baltymų ir mažai cholesterolio. Dėl tokių sveikų rodiklių ji yra labai naudinga vaikams, maitinančioms mamoms ir sveika mityba besirūpinantiems žmonėms.

Anot „KITCHEN me“, šios dešrelės savo natūralia sudėtimi turėtų pradžiuginti ir į maisto netoleravimą linkusius valgytojus:

„Rūpindamiesi savo vartotojų sveikata esame priversti ieškoti inovatyvių sprendimų. Norėjome paįvairinti į alergiją linkusių žmonių mitybą ir sukūrėme specialios receptūros šviežias triušienos dešreles, pagamintas iš 100 proc. triušienos mėsos žaliavos. Dešrelėse naudojama kruopščiai atrinkta žaliava, natūralūs prieskoniai, natūrali avies žarna. Nenaudojama jokių sintetinių dažiklių, konservantų ar kitų sintetinių maisto priedų.“

Natūraliose, šviežiose dešrelėse puikiai atsiskleidžia savitas triušienos skonis. Baltos su rausvu atspalviu mėsa turi švelnų, vos juntamą savitą skonį, yra minkšta, tačiau stangri, neriebi. Receptų kūrėjai rekomenduoja šviežias dešreles kepti, skrudinti, troškinti ar virti. Daržovių piurė ar kruopų košė, egzotinių vaisių pagardas suteiks ruošiamam patiekalui papildomų skonio atspalvių.

Daugiau informacijos apie „KITCHEN me“ produkciją rasite ČIA. Triušienos dešrelių galima įsigyti ČIA.


ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg