top of page

Alfas atidaro nuotolinę kūrybiškumo mokyklą: geriausia dovana Kalėdoms – žinios ir patirtys!

Mes nežinome, ar jūs jau žinote, ką dovanosite Kalėdoms artimiems ir mylimiems. Bet žinome, kad ir jūs nežinote, ar pavyks šiemet padėti dovaną po eglute, prie kurios susirinks visi. Be to, ar pasinaudosite išsipildžiusia svajone, kurios norėjote prieš metus. Ypač, jeigu tai buvo išeiginiai bateliai ar bilietas į Prahą.



Šiandien visi žinome, kad geriausios dovanos pandeminių Kalėdų belaukiant yra tos, kurių dėka tampa jaukiau, įdomiau ir geriau būti namuose. Taip pat tos, kurioms išsipildyti užtenka namų: kai gauni viską ir net daugiau, likdamas ten, kur esi.

Autoriniai Alfo Ivanausko nuotoliniai kulinariniai kursai yra unikali dovana – saugiai įteikiama ir tikrai išsipildysianti. Įteikdamas ją sau, savo šeimos nariui, draugui, bičiuliui ar kolegai apdovanosi visus, kuriuos myli tu, tavo šeimos narys, draugas, bičiulis ar kolega. Tai lyg duona Kristaus rankose – sotūs, laimingi ir apdovanoti jausis visi.



Populiariausios tiesioginės kulinarinės laidos vedėjas, 11 knygų autorius, geriausio pasaulyje kulinarinio žurnalo redaktorius, maisto dizaino agentūros vadovas ir virtuvės šefas Alfas sukūrė unikalius nuotolinius mokymus „Kūrybiško recepto formulė“: „Manęs dažnai klausia, kaip virtuvėje tapti, būti ir išlikti kūrybišku? Norėdamas atsakyti į šį klausimą, sukūriau kulinarinių paskaitų kursą, po kurio, galiu lažintis, bus ne tik lengva atsipalaiduoti virtuvėje, bet ir kaskart sukursite unikalių ir netikėtų patiekalų derinių. Visi aplinkui siūlo vakarienes į namus ar išmokyti gaminti vieną ar kitą patiekalą atkartojant tam tikrą receptą, o aš siūlau suprasti patiekalo kūrimo, prieskonių derinimo ir estetikos taisykles, kad kiekvienas gaminti mėgstantis žmogus jaustųsi drąsus kurti savo receptus, keisti ar tobulinti receptūrą. Jums nereikia mintinai išmokti receptą, jums reikia žinoti ir perprasti recepto kūrimo taisykles, kad galėtumėte drąsiai žaisti ir būti kūrybiški.“



Kursų metu Alfas ir kviestiniai svečiai – garsūs Lietuvos kulinarijos pasaulio žmonės, atskleis ir išmokys kulinarinių triukų, aptars maisto fotografavimo subtilybes, dalinsis patarimais, kurių neišgirsite niekur kitur. Kurso klausytojai galės tiesiogiai bendrauti su Alfu ir kitais lektoriais, užduoti rūpimus klausimus ar pasitarti.



Ši dovana nedūlės lentynoje laukdama geresnių laikų. Nuotoliniai kursai prasidės jau vasarį, juos užsakyti galima ČIA, o dovanos gavėjas bus maloniai nustebintas, nes dovana iki jo namų atkeliaus paštu kaip pati tikriausia kalėdinė dovana – gražiai supakuota šventinėje dėžutėje, kurioje bus registracijos į kursus kodas, riboto leidimo užrašų knygelė, natūralių žolelių arbata, idėjų pieštukas ir šventinis atvirukas su asmeniniu Alfo Ivanausko palinkėjimu.



Iki Kalėdų liko nedaug – metas pagalvoti apie dovanas!




Daugiau apie Alfo kulinarinį kursą skaitykite ČIA






Naujausi įrašai

bottom of page