top of page

5 rudens savaitės skaitomiausieji

Pirma rudens savaitė prabėgo bėgomis. Prisiminėme, ką reiškia jau iš vakaro sugalvoti, ką gaminti pusryčiams, nes ryte ir vėl visa šeima ant kojų, visi alkani ir niekas neturi laiko... Gal net išsitraukėte pernai suplanuotus valgiaraščius? Juk reikalų tiek, kad kasdien ekspromtu sugalvoti, ką gaminti pavalgyti, prilygsta iššūkiui. Pasistengsime Jums padėti – pirmadieniais pateiksime pusryčių visai savaitei pakištuką, o vakarienes galėsite gaminti kartu su Alfu – startuoja naujas #Alfodidysiskulinarinissou sezonas. Apie jį skaitykite ČIA.


Ką labiausiai skaitėte šią savaitę?


Kažkada Asta Stašaitytė savo namuose neturėjo šaldytuvo. „O kam?, – stebėdavosi moteris. – Pusryčių nevalgau, vakarienės – mieste su draugais, o vaisiams šaldytuvo nereikia!" Dabar yra ir šaldytuvas, ir ankstyvi ritualiniai pusryčiai, kurie prasideda... keturiais puodeliais karšto vandens! Pokalbis apie pusryčius ir Astos kulinarinis triukas, svajojantiems išsivirti tobulą Benediktą yra čia: Pusryčiai su Asta Stašaityte: „Viskas, apie ką svajoju vos pabudusi, yra puodelis karšto vandens"


Rugsėjį užsidėkime karūnas, nes tikrai jų nusipelnėme: juk pačią pirmąją savaitę jau nuveikėme tiek, kiek galbūt nenuveikėme per visą vasarą! Kriaušių tortas su kriaušių karūna tik iš pirmo žvilgsnio atrodo lyg rimtas iššūkis. Tačiau tortas pagaminamas daug paprasčiau, nei manote. Akys bijo, rankos daro! Receptas yra čia; Karališkas kriaušių iššūkis – kriaušių tortas su kriaušių cukruočiais!


Rugsėjo pradžia daugumai reiškia lėkimą, milijoną darbų ir lengvą chaosą gyvenime. Kartais net reikia priminti sau nepamiršti pavalgyti. Nors laiko maisto ruošai nėra daug, laimė, yra receptų, kurių dėka turite „greito", bet gero maisto. Penkios idėjos su dešrelėmis yra ČIA.


Nauji metai prasideda net tik sausį, bet ir rugsėjį. Puiki proga mesti sau naujų iššūkių, pavyzdžiui, jei ne kasdien, tai bent kartą per savaitę ar mėnesį patirti naujų pirmų kartų!

#vmgonline komanda sudarė sąrašą vietų, kurias kviečia aplankyti kartu su savo vaikais – vienos patiks darželinukams, kitos – labiau ūgtelėjusiems, bet kad patiks, tai garantuojame, nes.... bus skanu! Atminkite: jauni esame tol, kol dar yra pirmų kartų! Vietų sąrašas yra ČIA.


JAU RYTOJ! Jau nuo rugsėjo 7 dienos jūsų laukia taip pamėgtas ir išsiilgtas „Alfo didysis kulinarinis šou“, kurio dalyviu galite tapti ir jūs. Norėjote gaminti kartu su Alfu? Būtent rugsėjo 7 dieną visi galėsite ruošti patiekalus kartu su virtuvės šefu, prieš tai BARBOROJE įsigiję specialų Alfo šventinį pirkinių krepšį su tam skirtais produktais. Tai bus soti vakarienė, skirta 4–5 žmonėms: karštos traškios kesadilijos su ypatingu įdaru, azijietiškos salotos su jautiena, firminis Alfo citrininis viščiukas ir slyvų/persikų trupiniuotis su ledais. Prisijunkite! Dalyvio taisyklės ir informacija apie prizus yra ČIA.


Iki skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page