Velykų patiekalų mozaika pagal Alfą: kepsniai, garnyrai, pagardai

Šventei užtenka vieno karšto patiekalo. Vieno stalo lyderio. Vieno akcento.

Alfo siūlomas formatas: ne 2, 4, 5 patiekalai-konkurentai, o vienas su tobula, įdomia, WOW komanda. Paruoškite vieną kepsnį – vištienos, jautienos, kiaulienos, triušienos, kalakutienos, žuvies ar augalinės „mėsos“ ir patiekite jį su 3, 5, 8 skirtingais padažais ir tiek pat skirtingų garnyrų.

Kiekvienas svečias turės laisvę ir drąsos rinktis skonių mozaiką paisydamas tik savo kaprizų. Tai labai žaidybiška, modernu ir yra tarsi reveransas svečiams. 

TOP10 kepsnių receptų:

Kepta ėriuko koja su šonine ir džiovintų vaisių padažu

Karka, kepta aluje

Vietnamietiškas jautienos steikas

Triušiena ir pistacijomis įdaryta kalakutienos krūtinėlė

Sultingas žuvies kepsnys

Burokėlių velingtotas

Žiedinio kopūsto steikas

Veidrodinis viščiukas su mangais

Netikras zuikis

Mėsos duona

Pasirinkite daržovių (keptų ir šviežių) salotas ir padažus:

Šviežių salotų TOP 3

Keptų daržovių TOP3

Grilintų daržovių ABC

Padažai kepsniui

Padažai daržovėms

Gražių švenčių.