Vakarėlių padėklas: ragauk, dalinkis ir mėgaukis (Receptas)
- eglerace
- prieš 1 valandą
- 2 min. skaitymo
Jau rytoj siaus šiurpnakčių vakarėliai: ar esate pasiruošę?
Alfas dalinasi vakarėlių mega padėklu, ant kurio paserviruota daugybė skirtingų, vienas kitą papildančių skonių, tekstūrų, faktūrų, pojūčių ir gomuriui, ir rankoms, ir akims. Ne, visiškai nešiurpių, atvirkščiai, labai apetitą žadinančių ir skonių receptoriams malonumą suteikiančių.
Šiurpinti, bauginti turi aplinka, muzika, tamsos ir šešėlių žaismas, apranga ar makiažas, bet maistas būtiniausiai turi būti skanus, gundantis ir apetitą žadinantis – visiškai nesvarbu, kokiai progai jis yra pagamintas.
Šis užkandžių padėklas subalansuotas įvairiausioms progoms, skirtingiausių skonių ir požiūrų kompanijoms. Patiks absoliučiai visiems.
Išsisaugokite receptą. Prireiks dažnai.

Receptą rasite VMGONLINE.LT instagrame čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
4 asm.
Gaminimo laikas: 40 min.
Padėklui paruošti reikia:
170 g KITCHEN ME antienos filė su prieskoniais
3 šaukštų BIONATURALIS ekologiško šalto spaudimo gryno alyvuogių aliejaus
80 g ESPANA pjaustytos vytintos mentės „Paleta Curada“
80 g ESPANA vytintos ispaniškos nugarinės
150 g ILE DE FRANCE bri sūrio riekelėmis
2 šaukštelių KĖDAINIŲ KONSERVAI garstyčių „Klasikinės“
5–6 šaukštelių SACLA daržovių padažo „Peperonata“
2 trumpavaisių agurkų
7 šaukštų KIKKOMAN padažo „Kimchi“
2 nedidelių pomidorų
20 g gražgarsčių
4 šaukštų SACLA citrininio pesto padažo
60 g GAIDELIS pusrytainių su morkomis ir cinamonu „7 grūdai“
85 g PERGALĖ pieninio šokolado su riešutais ir druska
100 g šilauogių
45 g violetinių batatų traškučių
45 g geltonųjų batatų traškučių
80 g mėgstamų krekerių
1 saujos šviežių bazilikų lapelių
1 nedidelio apelsino
125 g mocarelos
2–3 riekelių juodos duonos su sėklomis
1 šaukšto BIONATURALIS ekologiško šalto spaudimo rafinuoto purškiamo rapsų aliejaus
1 skiltelės česnako
Žiupsnelio SALDVA jūros druskos
Žiupsnelio SALDVA juodųjų pipirų
KITCHEN ME antienos filė su prieskoniais supjaustykite gabalėliais ir suverkite ant medinių iešmelių. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite 2 šaukštus BIONATURALIS ekologiško šalto spaudimo gryno alyvuogių aliejaus ir apkepinkite iešmelius.
Ant padėklo dėliokite ESPANA pjaustytą vytintą mentę „Paleta Curada“, vytintą ispanišką nugarinę ir ILE DE FRANCE bri sūrį.
Į indelius sudėkite KĖDAINIŲ KONSERVAI garstyčias „Klasikinės“ ir SACLA daržovių padažą „Peperonata“.
Agurkus supjaustykite griežinėliais, pamarinuokite 3 šaukštais KIKKOMAN padažo „Kimchi“ ir sudėkite į indelį. Šalia dėkite pomidorų skilteles ir šiek tiek gražgarsčių.
Į indelį įdėkite SACLA citrininio pesto padažo. Ant padėklo išdėliokite GAIDELIS pusrytainius su morkomis ir cinamonu „7 grūdai“ bei PERGALĖ pieninį šokoladą su riešutais ir druska.
Sudėkite šilauoges, traškučius, krekerius, bazilikus, pusiau nuluptą apelsiną ir mocarelą.
Duoną supjaustykite mažomis riekelėmis, apipurkškite BIONATURALIS ekologišku šalto spaudimo rafinuotu purškiamu rapsų aliejumi, apskrudinkite keptuvėje, įtrinkite česnaku ir apibarstykite SALDVA jūros druska. Į indelį supilkite likusį padažą „Kimchi“.
Mocarelos sūrį pagardinkite SALDVA juodaisiais pipirais ir likusiu aliejumi.
Gardžių atradimų.























