Vakarėlių padėklas: ragauk, dalinkis ir mėgaukis (Receptas) VMGonline
top of page

Vakarėlių padėklas: ragauk, dalinkis ir mėgaukis (Receptas)

  • eglerace
  • prieš 1 valandą
  • 2 min. skaitymo

Jau rytoj siaus šiurpnakčių vakarėliai: ar esate pasiruošę? 

Alfas dalinasi vakarėlių mega padėklu, ant kurio paserviruota daugybė skirtingų, vienas kitą papildančių skonių, tekstūrų, faktūrų, pojūčių ir gomuriui, ir rankoms, ir akims. Ne, visiškai nešiurpių, atvirkščiai, labai apetitą žadinančių ir skonių receptoriams malonumą suteikiančių. 

Šiurpinti, bauginti turi aplinka, muzika, tamsos ir šešėlių žaismas, apranga ar makiažas, bet maistas būtiniausiai turi būti skanus, gundantis ir apetitą žadinantis – visiškai  nesvarbu, kokiai progai jis yra pagamintas. 


Šis užkandžių padėklas subalansuotas įvairiausioms progoms, skirtingiausių skonių ir požiūrų kompanijoms. Patiks absoliučiai visiems. 


Išsisaugokite receptą. Prireiks dažnai. 


VMG nuotr.
VMG nuotr.

Receptą rasite VMGONLINE.LT instagrame čia

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!

4 asm.

Gaminimo laikas: 40 min.


Padėklui paruošti reikia:

  • 170 g KITCHEN ME antienos filė su prieskoniais

  • 3 šaukštų BIONATURALIS ekologiško šalto spaudimo gryno alyvuogių aliejaus

  • 80 g ESPANA pjaustytos vytintos mentės „Paleta Curada“

  • 80 g ESPANA vytintos ispaniškos nugarinės

  • 150 g ILE DE FRANCE bri sūrio riekelėmis

  • 2 šaukštelių KĖDAINIŲ KONSERVAI garstyčių „Klasikinės“

  • 5–6 šaukštelių SACLA daržovių padažo „Peperonata“

  • 2 trumpavaisių agurkų

  • 7 šaukštų KIKKOMAN padažo „Kimchi“

  • 2 nedidelių pomidorų 

  • 20 g gražgarsčių

  • 4 šaukštų SACLA citrininio pesto padažo 

  • 60 g GAIDELIS pusrytainių su morkomis ir cinamonu „7 grūdai“

  • 85 g PERGALĖ pieninio šokolado su riešutais ir druska 

  • 100 g šilauogių 

  • 45 g violetinių batatų traškučių 

  • 45 g geltonųjų batatų traškučių 

  • 80 g mėgstamų krekerių 

  • 1 saujos šviežių bazilikų lapelių 

  • 1 nedidelio apelsino 

  • 125 g mocarelos 

  • 2–3 riekelių juodos duonos su sėklomis

  • 1 šaukšto BIONATURALIS ekologiško šalto spaudimo rafinuoto purškiamo rapsų aliejaus

  • 1 skiltelės česnako 

  • Žiupsnelio SALDVA jūros druskos 

  • Žiupsnelio SALDVA juodųjų pipirų

 

  1. KITCHEN ME antienos filė su prieskoniais supjaustykite gabalėliais ir suverkite ant medinių iešmelių. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite 2 šaukštus BIONATURALIS ekologiško šalto spaudimo gryno alyvuogių aliejaus ir apkepinkite iešmelius.

  2. Ant padėklo dėliokite ESPANA pjaustytą vytintą mentę „Paleta Curada“, vytintą ispanišką nugarinę ir ILE DE FRANCE bri sūrį.

  3. Į indelius sudėkite KĖDAINIŲ KONSERVAI garstyčias „Klasikinės“ ir SACLA daržovių padažą „Peperonata“.

  4. Agurkus supjaustykite griežinėliais, pamarinuokite 3 šaukštais KIKKOMAN padažo „Kimchi“ ir sudėkite į indelį. Šalia dėkite pomidorų skilteles ir šiek tiek gražgarsčių. 

  5. Į indelį įdėkite SACLA citrininio pesto padažo. Ant padėklo išdėliokite GAIDELIS pusrytainius su morkomis ir cinamonu „7 grūdai“ bei PERGALĖ pieninį šokoladą su riešutais ir druska.

  6. Sudėkite šilauoges, traškučius, krekerius, bazilikus, pusiau nuluptą apelsiną ir mocarelą.

  7. Duoną supjaustykite mažomis riekelėmis, apipurkškite BIONATURALIS ekologišku šalto spaudimo rafinuotu purškiamu rapsų aliejumi, apskrudinkite keptuvėje, įtrinkite česnaku ir apibarstykite SALDVA jūros druska. Į indelį supilkite likusį padažą „Kimchi“.

  8. Mocarelos sūrį pagardinkite SALDVA juodaisiais pipirais ir likusiu aliejumi. 


Gardžių atradimų.

bottom of page