top of page

Kūrybiškų pusryčių padėklas kiekvieno skoniui (Receptas)

  • eglerace
  • 09-19
  • 2 min. skaitymo

Atnaujinta: 10-09

Turime gardžią idėją savaitgaliui. Tai lėtų, vėlyvųjų pusryčių padėklas švediško stalo principu, kuriame geriausia tai, kad beveik nereikia gaminti – tik kūrybiškai išdėlioti ingredientus ir su meile patiekti.

Tai ne tik maistas, bet ir smagi, įdomi bei stilinga valgymo patirtis, kuri leis pasilepinti skonių įvairove: nuo saldaus iki sūraus, nuo švelnaus iki aštraus. 

Toks padėklas puikiai tinka savaitgalio „brunch’ui“ ar romantiškiems pusryčiams dviems, kai dieną norėsis pradėti lėtai ir su įkvėpimu arba prisiminti atostogų pusryčių nuotaiką kokiame nors šiltų kraštų kurorte. 

pusryčių padėklas_alfo receptas
VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite VMGONLINE instagrame čia

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!


2 asm. 

Gaminimo laikas: 20 min. 


Pusryčių padėklui paruošti reikia:

  • 80 g ESPANA vytintos ispaniškos pjaustytos dešros

  • 1 didelio pomidoro

  • 4–5 KĖDAINIŲ KONSERVAI marinuotų agurkų „Saldžiarūgščiai“

  • 1–2 šaukštų SACLA artišokų 

  • 50 g mėgstamo humuso

  • 1 avokado

  • 1–2 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVAI marinuotų kelmučių „Nameko“

  • 150 g ILE DE FRANCE bri sūrio riekelėmis

  • 80 g GAIDELIS pusrytainių su kokosais ir šokoladu „7 grūdai“

  • 198 g GARDEN GOURMET veganiškų maltinukų mėsainiams

  • 6 riekelių mėgstamos šviesios ir juodos duonos

  • 2 kiaušinių 

  • Žiupsnelio SALDVA jūros druskos

  • Žiupsnelio SALDVA pipirų mišinio

  • 2–3 griežinėlių sviesto

  • Žiupsnelio SALDVA prieskonių mišinio „Truffle Fries Bliss“

  • 1 saujelės šviežių žolelių

  • 2 šaukštelių KĖDAINIŲ KONSERVAI garstyčių padažo su medumi

  • 4 šaukštelių SACLA pomidorų ir aitriųjų paprikų užtepėlės

  • 80 g CALVO nesmulkinto tuno savo sultyse

  • 2 šaukštelių KĖDAINIŲ KONSERVAI majonezo „Royal“

  • 20 g aviečių

  • 1 šaukštelio NATURALISIMO ypač tyro alyvuogių aliejaus

  • Keleto gabalėlių PERGALĖ pieniško šokolado su riešutais ir druska 

pusryčių padėklas_Alfo receptas
VMG nuotr.

  1. Ant padėklo dėliokite ESPANA vytintą ispanišką dešrą, perpjautą pomidorą, KĖDAINIŲ KONSERVAI marinuotus agurkus „Saldžiarūgščiai“, SACLA artišokus ir humusą. Avokadą padalinkite pusiau, įpjaukite vidų.

  2. Dėkite KĖDAINIŲ KONSERVAI marinuotus kelmučius „Nameko“, ILE DE FRANCE bri sūrį. Iš šonų išdėliokite GAIDELIS pusrytainius su kokosais ir šokoladu „7 grūdai“.

  3. Ant kepimo popieriumi išklotos skardos dėkite GARDEN GOURMET veganiškus maltinukus mėsainiams, kepkite 180 °C orkaitėje apie 7–8 min.

  4. Duoną supjaustykite riekelėmis. Kiaušinius išvirkite, perpjaukite pusiau ir apibarstykite SALDVA jūros druska bei SALDVA pipirų mišiniu.

  5. Dėkite sviestą, pagardinkite SALDVA prieskonių mišiniu „Truffle Fries Bliss“ ir žolelėmis.

  6. Į indelį supilkite KĖDAINIŲ KONSERVAI garstyčių padažą su medumi.

  7. Dubenėlyje sumaišykite SACLA pomidorų ir aitriųjų paprikų užtepėlę, CALVO nesmulkintą tuną savo sultyse ir KĖDAINIŲ KONSERVAI majonezą „Royal“. Išmaišykite ir sudėkite į indelį.

  8. Dėkite avietes, keptus maltinukus, apšlakstykite NATURALISIMO ypač tyru alyvuogių aliejumi bei sudėkite PERGALĖ pieniško šokolado su riešutais ir druska gabaliukus. 

  9. Dabar pasitelkdami padėklo ingredientus improvizuokite ir sukurkite savo derinį.



Gardžių atradimų.



bottom of page