top of page

Uogų pyragas (Receptas)

Kaip kasdienybę paversti švente?

Išsikepti pyragą. Gardaus, gražaus ir skanaus pyrago su uogomis greitą receptą rasite čia:

JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:

 

4–5 asm.

Gaminimo laikas: apie 2.5 val.


Uogų pyragui pagaminti reikia:

  • 200 g biskvito

  • 200 g maskarponės

  • 3 šaukštų miltelinio cukraus

  • ½ šaukštelio vanilės esencijos

  • 200 g aviečių

  • 2 šaukštų cukraus

  • 100 ml COSMOPOLITAN putojančio nealkoholinio vyno „Diva“

  • 1 šaukštelio birios želatinos

  • 1 šaukšto žaliosios citrinos sulčių

  • 1 saujos aviečių (papuošimui)

  • 1 saujos šilauogių (papuošimui)

  • COSMOPOLITAN putojančio nealkoholinio vyno „Diva“ (patiekimui)

  1. Biskvitą supjaustykite 1 cm storio lakštais.

  2. Maskarponę išmaišykite su milteliniu cukrumi ir vanilės esencija iki vientisos masės.

  3. Avietes kaitinkite kartu su cukrumi apie 2 min. Supilkite COSMOPOLITAN putojantį nealkoholinį vyną „Diva“, žaliosios citrinos sultis ir sudėkite želatiną. Užvirinkite ir gerai išmaišykite, kad ištirptų želatina.

  4. Ant biskvito tepkite maskarponės kremą, dėkite dar vieną biskvito sluoksnį, sudėkite aviečių uogienę ir stingdykite šaldytuve apie 1–2 val., kol aviečių sluoksnis sustings.

  5. Sustingusį pyragą supjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir papuoškite šviežiomis uogomis.

  6. Patiekite su COSMOPOLITAN putojančiu nealkoholiniu vynu „Diva“.

Gardžių atradimų.


Naujausi įrašai

bottom of page