top of page

Uogos, vaisiai ir prieskoniai: pasiduokite čatnio kerams!

  • 2020-06-24
  • 1 min. skaitymo

Atnaujinta: 2020-06-25

Saldžiai aštrus čatnis yra tirštas, uogienę primenantis pagardas, itin populiarus ir mėgstamas indiškoje virtuvėje. Gaminamas iš įvairiausių vaisių, uogų, daržovių ir gardinamas aštriais prieskoniais. Kaip tik prieskoniams ir tenka pagrindinis vaidmuo gaminant čatnį.


Tinka patiekti praktiškai su viskuo - pradedant kruopomis ir baigiant duonelėmis. Keletas dėmesio vertų čatnio receptų:


Ananasų čatnis, vmgonline.lt receptai, Alfo Ivanausko receptas, pagardai, indiški patiekalai
Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.


ree

ree

ree

Braškių čatnis su pankoliu

ree

Vyšnių ir aitriųjų paprikų čatnis

ree

ree



Skanaus!

bottom of page