top of page

Troškintos daržovės su terijakio padažu (Receptas)

Skaniai ir sveikai patroškintos įvairios daržovės suteikia ne tik jėgų, maistingų medžiagų, bet ir geros nuotaikos pliūpsnį. Išbandykite ZYLE ketaus puodą, kuriame troškinamas, verdamas, kepamas maistas išsaugo vitaminus ir kitas naudingas medžiagas ir niekada neprisvyla.


Troškintoms daržovėms su terijakio padažu pagaminti reikia:

  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • 2 česnako skiltelių

  • 2 valgomųjų svogūnėlių

  • 1 morkos

  • 6 Briuselio kopūstų

  • 5 šakelių čiobrelio

  • 1 pankolio

  • 1 saujos mažųjų paprikų

  • 2 saliero stiebų

  • 1 brokolio žiedyno

  • 100 g poro

  • 2 lapinio kopūsto lapų

  • 2 šaukštų terijakio padažo

  • 2 šakelių rozmarino

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų

  1. Į įkaitintą ZYLE puodą supilkite alyvuogių aliejų, sudėkite smulkintus česnakus, stambiais griežinėliais pjaustytus svogūnėlius, stambiai pjaustytas morkas, Briuselio kopūstus, čiobrelius, druską, pipirus, rozmariną ir kepkite ant vidutinės kaitros apie 2–3 min.

  2. Sudėkite skiltelėmis pjaustytus pankolius, paprikas, stambiai pjaustytus saliero stiebus, viską išmaišykite ir troškinkite apie 4–5 min.

  3. Sudėkite brokolius, smulkintus porus, plėšytus lapinius kopūstus, supilkite terijakio padažą, išmaišykite ir dar troškinkite 5 min.

  4. Patiekite kaip pagrindinį patiekalą arba kaip karštą garnyrą.

Video receptas:




Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page