Nauja Alfo Ivanausko knyga nemokamai. Alfas vienas gamtoje. Išragauti vasarą
Nauja Alfo Ivanausko knyga nemokamai. Alfas vienas gamtoje. Išragauti vasarą

Indiškas gervuogių ir burokėlių čatnis (receptas)

Indijoje populiarių čatnių seriją pradėjome nuo braškėmis kvepiančio čatnio recepto, kurį tikrai verta išbandyti kiekvienam, ieškančiam neatrastų skonių lobyno. O trokštantiems daugiau idėjų, siūlome šį sodrios spalvos ir ne ką mažiau išskirtinio skonio gervuogių ir burokėlių duetą. Išmėginkite ir patys įsitikinsite – ši ryškiaspalvė sąjunga, sustiprinta aitriosios paprikos drožlėmis bei česnako gabalėliais, užliūliuos net išrankiausių skonio receptorius!

„Verdu ir kepu" nuotr.

Gervuogių ir burokėlių čatnis

  • 1 stiklinės gervuogių

  • 1 stiklinės kubeliais pjaustytų virtų burokėlių

  • ½ puodelio cukraus

  • ¼ puodelio obuolių acto

  • 1 šaukšto aitriosios paprikos drožlių

  • 2 šaukšto smulkinto česnako

  • žiupsnelio druskos ir pipirų

  1. Sudėkite visus ingredientus ir virkite apie 20 min. ant mažos ugnies.

#čiatnis #gervuogiųirburokėliųčiatnis #Indiškasčiatnis

ATGAL

PASIDALINTI