Aš Ikona pokalbių šou naujas sezonas vmg online

Naujienlaiškis

Obuolių ir aviečių čatnis

VMGonline.lt jau pristatė įvairiaspalvių ir įvairiaskonių čatnių receptų: pradėjome nuo braškėmis kvepiančios idėjos, pasiūlėme netikėtą gervuogių ir burokėlių derinį, gardžia čatnio variacija nudžiuginome ir tuos, kurie neslepia simpatijų mėlynėms ir ananasams. Atėjo laikas paskutiniajam šios serijos receptui, kuris leis lengviau atsipūsti visiems, kurių virtuvė lūžta nuo gausėjančių obuolių atsargų. Nuostabiai kvepiantis ir nepaprastai gražus aviečių ir obuolių čatnis laukia, kol suteiksite jam šansą jus sužavėti!


„Verdu ir kepu" nuotr.

Aviečių ir obuolių čatnis

Jums reikės:

  • 1 svogūno

  • 2 obuolių

  • 1 stiklinės aviečių

  • 1 šaukštelio kalendros sėklų

  • ½ stiklinės cukraus

  • ¼ stiklinės obuolių acto

  • 1 šaukšto tarkuoto česnako

  • žiupsnelio druskos ir pipirų

  1. Svogūną ir obuolius supjaustykite kubeliais.

  2. Apkepkite svogūną keptuvėje. Į puodą sudėkite visus ingredientus ir virkite apie 20 min. ant mažos ugnies.

#obuoliaiiravietės #obuolys #čiatnis #avietės #obuoliai #obuoliųiraviečiųčiatnis

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg