Žmonės yra trijų tipų. Vieni dievina ledus, antri – ledų kokteilius, o treti negali apsispręsti, ką mėgsta labiau – ledus ar kokteilį. Kad ir kuriam tipui priklausote, šis uogų pilnų traškių kreminių ledų arba tiršto kokteilio receptas – kaip tik jums. Rinkitės vieną arba kitą arba… viską.
Atsigaivinkite skaniausiu būdu!
Video receptą žiūrėkite Alfo instagrame čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
2 asm.
Gaminimo laikas: apie 10 min.
Traškiems ledams arba tirštam kokteiliui pagaminti reikia:
200 g šaldytų mėlynių
1 banano
1 šaukšto DANSUKKER cukraus miltelių
320 g DOBILAS ekologiško jogurto su persikais
7 GAIDELIS sausainių „Kondensuotas“
20 g PAULUNS granolos su mėlynėmis, citrinų aliejumi ir kokosais
10 g mėlynių (papuošti)
Į elektrinį trintuvą sudėkite šaldytas mėlynes, bananą ir DANSUKKER cukraus miltelius. Viską gerai išplakite.
Įpilkite DOBILAS ekologiško jogurto su persikais. Dar kartą viską išplakite.
Pasiruoškite stiklinę ir ledų šaukštu formuokite norimo dydžio rutuliukus.
Patrupinkite GAIDELIS sausainių „Kondensuotas“ ir ant jų dėkite dar vieną sluoksnį ledų.
Ant medinio iešmelio suverkite mėlynes ir įsmeikite į ledus.
Pagardinkite PAULUNS granola su mėlynėmis, citrinų aliejumi ir kokosais.
Tirštas uogų kokteilis:
Į elektrinį trintuvą sudėkite mėlynes, bananą ir cukraus miltelius ir viską gerai išplakite.
Į masę berkite sulaužytus sausainius, šaukštą granolos, dėkite jogurto ir gerai išplakite iki vientisos konsistencijos.
Paruoštą uogų kokteilį supilkite į stiklinę ir skanaukite.
Gardžių atradimų.