Visų ingredientai ir gamybos etapai tie patys. Skiriasi tik mėsos paplotėliai, kuriuos galite rinktis iš dviejų variantų (NATURLI sojų maltiniai, KITCHEN ME sausai brandintos jautienos maltiniai).
Mėsainiams pagaminti reikia:
2 vnt.
1 didelio pomidoro
½ mėlynojo svogūno
Kelių griežinėlių marinuoto agurko
100 g TRULY IRISH raudonojo čederio sūrio
2 NATURLI sojų maltinių / KITCHEN ME šviežių sausai brandintos jautienos maltinių „Mėsainiams“
2 VILNIAUS DUONA mėsainių bandelių „Burger“
2 šaukštų mėgstamo majonezo
Kelių šviežių mėgstamų salotų lapų
2 šaukštų mėgstamo barbekiu padažo
Žiupsnelio juodųjų pipirų
Žiupsnelio druskos
Aliejaus (kepti)
Supjaustykite pomidorus storomis riekelėmis, mėlynąjį svogūną – žiedais, agurkus – pailgomis juostelėmis.
TRULY IRISH raudonąjį čederio sūrį supjaustykite kvadratėliais.
Keptuvėje apkepkite mėsainių paplotėlius, įberkite druskos, pipirų ir uždėkite sūrio bei pašaukite kelioms minutėmis į įkaitiną AEG orkaitę.
VILNIAUS DUONA mėsainių bandeles „Burger“ perpjaukite pusiau ir apskrudinkite keptuvėje, grilyje arba orkaitėje.
Apskrudintą bandelę patepkite majonezu, dėkite salotų lapus, svogūnus, pomidorus, mėsainio paplotėlius su barbekiu padažu, agurkus ir uždenkite bandelės viršūnėle, patepta padažu.
Skanaus!
Comentarios