Įstabus sumuštinis, kuris gali nurungti mėsainį (Receptas)

Kai norisi sultingo mėsainio, bet neturite mėsainių bandelių, arba norite visko greičiau, gaminkite šį sumuštinį, kuris gali drąsiai varžytis su geriausiu mėsainiu.


ssultingas sumuštinis su jautiena, receptas
VMG nuotr.

Laidą #Alfasvienasnamuose žiūrėkite čia


2–3 asm.


Sumuštiniui pagaminti reikia;

  • 6 riekelių TOSTE DELI skrudinimo duonos „Brioche“

  • 1 KITCHEN ME sausai brandintos jautienos didkepsnio „Black Angus“

  • Žiupsnelio KOTANYI prieskonių „Grill Marinade“

  • 2 šaukštų KIKKOMAN sojų padažo

  • 1 mėlynojo svogūno

  • 1 nedidelio ilgavaisio agurko

  • 6–8 kaparėlių

  • 2 šaukštų BORGES alyvuogių aliejaus „Extra Virgin“

  • 4–6 šaukštų DAUMANTŲ agurkinio majonezo „Gurmaniškas“

  • Keleto sultenių, romaninių ar sviestinių salotų lapų

  • Žiupsnelio KOTANYI druskos

1. Duoną apskrudinkite orkaitėje arba sausoje keptuvėje iš vienos pusės.

2. Jautieną supjaustykite gabalėliais, berkite prieskonius, supilkite sojų padažą. Viską išmaišykite ir šiek tiek palaikykite.

3. Supjaustykite svogūną pusžiedžiais, agurką – pailgais griežinėliais, kaparėlius perpjaukite per pusę.

4. Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi apkepkite jautieną (didelėje kaitroje). Neperkepkite.

5. Traškų duonos riekelės paviršių ištepkite majonezu, dėkite salotas, kaparėlius, šiek tiek pasūdytus agurkus, svogūnus, jautieną, salotas ir antrą duonos riekelę, išteptą majonezu.


ALFO PATARIMAI:

· Jei nemėgstate jautienos, ją galite keisti triušiena arba vištiena.

· Kaparėlių galite nedėti.

· DAUMANTŲ agurkinis majonezas „Gurmaniškas“ labai tinka prie virto liežuvio arba skaninti kietai virtus kiaušinius.


Skanaus!