top of page

Traškus marinuotas moliūgas per 12 valandų

Traškus garnynas prie mėsos patiekalų.

traškus marinuotas moliūgas, Alfas vienas namuose, receptai

Laidą #Alfasvienasnamuose ir video receptą žiūrėkite ČIA


Marinuotam moliūgui reikia:

  • 500 g moliūgo

  • 0,4 l vandens

  • 1 šaukšto SANTA MARIA druskos

  • 2 šaukštų DANSUKKER cukraus

  • 46 vienetų SANTA MARIA kvapniųjų pipirų

  • 59 vienetų SANTA MARIA juodųjų pipirų

  • Šaukšto garstyčių grūdelių

  • 6 vienetų SANTA MARIA gvazdikėlių

  • 3 vienetų SANTA MARIA cinamono lazdelių

  • 3 skiltelių česnako

  • 3 SANTA MARIA lauro lapų

  • 68 šaukštų obuolių acto


1. Supjaustykite moliūgą didesniais gabalėliais, nuskuskite žievelę, išvalykite moliūgą.

2. Moliūgą supjaustykite kaip norite jį matyti, neturi būti labai ploni gabaliukai, galite pjaustyti juostelėmis.

3. Į puodą įpilkite vandens, dėkite SANTA MARIA druskos, DANSUKKER cukraus, SANTA MARIA pipirų, garstyčių grūdelių, SANTA MARIA gvazdikėlių, SANTA MARIA cinamono lazdelių, rankoje sutraiškytą česnaką ir lauro lapų.

4. Užvirkite marinatą ir pavirkite 3 minutes. Nepamirškite maišyti.

5. Į marinatą supilkite obuolių actą ir pamaišykite. Dėkite pjaustytą moliūgą ir laikykite kambario temperatūroje 12 valandų.


Alfas Ivanauskas, receptai

ALFO PATARIMAI:

· Marinato ingredientus galite keisti ar papildyti. Galite dėti kmynų, vietoj obuolių acto svarainių sulčių.

· Po 12 val. moliūgus sudėkite į stiklainį ir laikykite šaldytuve. Taip juos laikyti galite apie savaitę.


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page