Traškios tortilijos su saldžiarūgšte vištiena – patiekalas, kuriam neatsispirs nė vienas tortilijų mėgėjas. Trašku iš išorės, sultinga ir neatsivalgoma viduje – tai tobula, greita, skanu, lengva dalintis ir tik... iš keturių ingredientų!
Kiekvieną sekmadienį jūsų dėmesio laukia nauja laida, kurioje Alfas dalinasi idėjomis lengvų ir labai greitai pagaminamų patiekalų receptų, kurių sudėtyje yra tik iki 4 pagrindinių ingredientų, o visus kitus tikrai rasite savo namuose.
Traškioms tortilijoms su saldžiarūgšte vištiena pagaminti reikia:
550 g WELL DONE marinuotų viščiukų broilerių blauzdelių
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
5–6 šaukštų WELL DONE kiniško saldžiarūgščio padažo
120 g WELL DONE salotų mišinio „Fit In“
1 šaukštelių baltojo vyno acto
Keleto tortilijų
1. Į kepimo popieriumi išklotą skardą sudėkite WELL DONE marinuotas viščiukų broilerių blauzdeles, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 30 min.
2. Ant iškepusios vištienos pilkite WELL DONE kiniško saldžiarūgščio padažo ir vėl dėkite į orkaitę. Kepkite apie 10 min.
3. Tortilijas iš abiejų pusių apskrudinkite sausoje keptuvėje.
4. WELL DONE salotų mišinį „Fit In“ paskleiskite ant lentelės ir apšlakstykite baltojo vyno actu.
5. Iškepusią vištieną, žnyplių ir šakutės pagalba, nuimkite nuo kaulo ir išmaišykite su skardoje likusiu padažu.
6. Ant tortilijų dėkite vištieną, salotas, susukite ir ragaukite!
Skanaus.