top of page

Traškios ir neatsivalgomos ridikėlių salotos (Receptas)

Įsibėgėjus pavasariui norisi gaivių ir traškių skonių, todėl Alfas siūlo išskirtines ridikėlių

salotas, kurias pagardins sultingais mėsos gabalėliais.


ridikėlių salotos_Salotos su ridikėliais_Alfo receptas
VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite čia.


JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:


 

1–2 asm.

Gaminimo laikas: 20 min.


Ridikėlių salotoms paruošti reikia:

  • 2 saujų romaninių salotų lapų

  • 1 saujelės „Radicchio“ salotų lapų

  • 2 saujų ridikėlių

  • 1 kriaušės

  • 5–6 šaukštų BASSO ypač tyro alyvuogių aliejaus

  • 200 g LAPINO PUOTA triušienos juostelių

  • 3–4 ančiuvių

  • 1 šaukšto kaparėlių

  • 2 česnako skiltelių

  • 1 šaukštelio raudonojo vyno acto

  • 1 šaukšto KIKKOMAN sojų padažo

  • 1 šaukšto DANSUKKER auksaspalvio sirupo

  • Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių su druska

  • 20 g sūrio DŽIUGAS 24 mėn. brandinimo kietojo sūrio drožlėmis

 

Prenumeruok Alfo laišką ir kiekvieną penktadienį gauk 10 Alfo atrinktų receptų.

Naujienlaiškį nemokamai prenumeruok čia.


 

1. Į lėkštę sudėkite plėšytus romaninių salotų lapus. „Radicchio“ salotas pasmulkinkite

peiliu. Dėkite pjaustytus ridikėlius ir kriaušę.

2. Į ZYLE keptuvę pilkite 2 šaukštus BASSO ypač tyro alyvuogių aliejaus, sudėkite

LAPINO PUOTA triušienos juosteles, kepkite iš abiejų pusių po 2 min., kol apskrus.

3. Dubenėlyje sumaišykite smulkiai pjaustytus ančiuvius, kaparėlius, actą, KIKKOMAN

sojų padažą ir DANSUKKER auksaspalvį sirupą.

4. Triušieną pagardinkite KOTANYI aitriųjų paprikų dribsniais su druska.

5. Padažu apšlakstykite salotas ir sudėkite iškeptą triušieną.

6. Pagardinkite DŽIUGO 24 mėn. brandinimo kietojo sūrio drožlėmis.


Skanaus.


Naujausi įrašai

bottom of page