Įsibėgėjus pavasariui norisi gaivių ir traškių skonių, todėl Alfas siūlo išskirtines ridikėlių
salotas, kurias pagardins sultingais mėsos gabalėliais.
Video receptą žiūrėkite čia.
JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
1–2 asm.
Gaminimo laikas: 20 min.
Ridikėlių salotoms paruošti reikia:
2 saujų romaninių salotų lapų
1 saujelės „Radicchio“ salotų lapų
2 saujų ridikėlių
1 kriaušės
5–6 šaukštų BASSO ypač tyro alyvuogių aliejaus
200 g LAPINO PUOTA triušienos juostelių
3–4 ančiuvių
1 šaukšto kaparėlių
2 česnako skiltelių
1 šaukštelio raudonojo vyno acto
1 šaukšto KIKKOMAN sojų padažo
1 šaukšto DANSUKKER auksaspalvio sirupo
Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių su druska
20 g sūrio DŽIUGAS 24 mėn. brandinimo kietojo sūrio drožlėmis
Prenumeruok Alfo laišką ir kiekvieną penktadienį gauk 10 Alfo atrinktų receptų.
Naujienlaiškį nemokamai prenumeruok čia.
1. Į lėkštę sudėkite plėšytus romaninių salotų lapus. „Radicchio“ salotas pasmulkinkite
peiliu. Dėkite pjaustytus ridikėlius ir kriaušę.
2. Į ZYLE keptuvę pilkite 2 šaukštus BASSO ypač tyro alyvuogių aliejaus, sudėkite
LAPINO PUOTA triušienos juosteles, kepkite iš abiejų pusių po 2 min., kol apskrus.
3. Dubenėlyje sumaišykite smulkiai pjaustytus ančiuvius, kaparėlius, actą, KIKKOMAN
sojų padažą ir DANSUKKER auksaspalvį sirupą.
4. Triušieną pagardinkite KOTANYI aitriųjų paprikų dribsniais su druska.
5. Padažu apšlakstykite salotas ir sudėkite iškeptą triušieną.
6. Pagardinkite DŽIUGO 24 mėn. brandinimo kietojo sūrio drožlėmis.
Skanaus.