Traškios ir gaivios ridikėlių salotos su avietėmis (Receptas)


salotos su ridikėliais ir avietėmis, receptas
VMG nuotr.


4 asm.

Gaminimas 15 min.


Salotoms su avietėmis ir ridikėliais pagaminti reikia:

  • 300–400 g ridikėlių

  • 1 ilgavaisio agurko

  • 150 g aviečių

  • 50 ml aliejaus

  • Žiupsnelio druskos

  • Ryšelio krapų

  1. Ridikėlius supjaustykite pusiau arba ketvirtadaliais. Agurkus – gana stambiais gabaliukais. Krapus supjaustykite smulkiai.

  2. Kelias avietes sutrinkite ir sumaišykite su aliejumi ir druska.

  3. Į dubenėlį suberkite agurkus ir ridikėlius, krapus, užpilkite padažo ir suberkite likusias avietes.

Skanaus!

Naujausi įrašai