top of page

Keptų ridikėlių salotos


Keptų ridikėlių salotos, VMGonline.lt
Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Reikia:

  • 2–3 ryšelių ridikėlių

  • 4–5 didelių smidrų

  • Šlakelio aliejaus

  • Druskos, pipirų

  • 1 ilgavaisio agurko

  • 1 avokado

  • Krapų šakelių (patiekti)

Padažui:

  • 50 g graikinių riešutų

  • 200 g jogurto

  • Ryšelio krapų

  • Žiupsnelio druskos

1. Ridikėlius perpjaukite pusiau. Smidrus – įstrižai. Sudėkite į skardelę, pašlakstykite aliejumi, pasūdykite ir įberkite pipirų. Šaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę. Kepkite 10–15 min.

2. Padažui susmulkinkite riešutus kartu su jogurtu ir keliomis šakelėmis krapų, įberkite druskos.

3. Agurkus supjaustykite įstrižai, avokadą – kubeliais.

4. Serviravimo inde sudėliokite salotų ingredientus, uždėkite padažo ir patiekite su krapais.


Produktai šiam patiekalui ir daugiau VMG receptų yra www.barbora.lt

Naujausi įrašai

bottom of page