Sviestinė virtuvėje: būtinybė ar pinigų švaistymas?
- 2016-06-14
- 1 min. skaitymo
Kai internetinė puslapio „Food52“ parduotuvė paskelbė, kad į prekybą sugrįžo nauja baltų keraminių sviestinių serija, jos buvo išparduotos vos per dvylika valandų. Indas, padedantis išlaikyti tobulą kambario temperatūros sviestą, yra karščiausia naujiena ir prekė, dėl kurios verta kovoti, praneša Bonappetit.com.

Į indą kairėje yra įpilama šiek tiek vandens, o sviestas yra įdedamas į indą dešinėje (nuotr. „Food52“)
Kasmet „Food52“ parduoda virš tūkstančio dviejų dizainų tipų (originalią baltą ir grubesnio stiliaus žemiškų tonų) sviestinių. Pagrindinė šios sviestinės įsigijimo priežastis – nežinia, kada jums gali prireikti sviesto, kurį norėdami panaudoti turėsite gaišti savo brangų laiką. Panašia sviestine naudodavosi ir amerikiečius su prancūzų virtuvės subtilybėmis supažindinusi Julia Child.
Kaip greitai suminkštinti sviestą neperkant specialaus indo? Sviesto gabalėlį minutei uždenkite karšta stikline.

Indas su sviestu yra uždedamas ant indo su vandeniu (nuotr. „Food52“)