top of page

„Super“ greiti mandarinų, mangų ir maskarponės desertai (Receptas)

  • Writer: vmg online
    vmg online
  • prieš 3 valandas
  • 2 min. skaitymo

Greitai paruošiami mandarinų, mangų ir maskarponės desertai – tai mažos šventės stiklinėse!

Vos per 20 minučių paruošiamas, gaivus ir kremiškas desertas, pilnas mandarinų sultingumo, mangų saldumo ir švelnios apelsininės maskarponės nustebins ir netikėtus svečiams, ir puikiai tiks romantiškam vakarui dviem. Traškūs sausainiai suteikia malonios tekstūros, o lengvi prieskonių ir citrusų akcentai pakelia skonį į naują lygį.

Paprasta, greita ir visada pavyksta – tiesiog sumaišote, sluoksniuojate ir leidžiate šaldytuvui atlikti savo darbą.


VMG nuotr.
VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite VMGONLINE instagrame čia

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!

4 asm. (priklausomai nuo stiklinės dydžio)

Gaminimo laikas: 20 min.

Šaldymo laikas: 2 val.


Desertams pagaminti reikia:

  • 125 g maskarponės

  • 150 g graikiško jogurto 

  • 100 ml šalto pieno 

  • 1 pakelio DR. OETKER mišinio apelsinų-maskarponės kremui 

  • 2–3 mandarinų

  • ½ apelsino žievelės 

  • ½ šaukštelio SALDVA prieskonių mišinio „Coffee fairy“

  • 1 kupino šaukštelio DR. OETKER vanilinio cukraus 

  • 1 šaukšto KĖDAINIŲ KONSERVAI mangų džemo 

  • 25 ml nealkoholinio romo

  • 100 g GAIDELIS pusrytainių su morkomis ir cinamonu „7 grūdai“


  1. Dubenyje sumaišykite maskarponę, graikišką jogurtą ir šaltą pieną.

  2. Suberkite DR. OETKER mišinį apelsinų-maskarponės kremui ir trumpai paplakite plakikliu (mažiausiu greičiu), kol kremas sutirštės.

  3. Mandarinus nulupkite ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Suberkite į dubenį, įtarkuokite apelsino žievelės, įberkite SALDVA prieskonių mišinio „Coffee fairy“, sudėkite DR. OETKER vanilinį cukrų, KĖDAINIŲ KONSERVAI mangų džemą, supilkite nealkoholinį romą ir viską gerai išmaišykite.

  4. Dubenėlyje smulkiai sutrupinkite GAIDELIS pusrytinius su morkomis ir cinamonu „7 grūdai“.

  5. Į stiklines berkite sausainių trupinių sluoksnį. Paruoštą kremą sudėkite į konditerinį maišelį ir išspauskite sluoksnį ant trupinių.

  6. Dėkite mandarinų–mangų sluoksnį, vėl berkite sausainių trupinių ir užbaikite kremo sluoksniu.

  7. Viršų papuoškite DR. OETKER blizgučiais (iš apelsinų-maskarponės kremo pakuotės).  

  8. Palaikykite šaldytuve, kad sustingtų ir skoniai susijungtų. Prieš patiekiant galite papuošti mandarinų lapeliais.

Daugiau gardžių, iš pirmo karto pavykstančių šventinių patiekalų receptų rasite naujoje Alfo knygoje TYLA PRIEŠ AUDRĄ.

ree

Gardžių atradimų.

bottom of page