top of page

ŠOKOLADINIO KREMO DESERTAS (Receptas)

Dar tik skaitydami ingredientus, kurių reikia šokoladinio kremo desertui pagaminti, pajusite, kaip ima kauptis seilės. Ir kreminis, ir traškus... ir šokoladinis, ir vanilinis. Vėsus, bet tuo pat metu kaitinantis jausmus ir vaizduotę. Tikrai patiks visiems.


ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!


šokoladinio kremo desertas_Alfo receptas
VMG nuotr.

 

Video receptą žiūrėkite Alfo instagrame čia


 

8 asm.

Gaminimo laikas: apie 20 min. (+ 3–4 val. kremui atvėsti)


Šokoladinio kremo desertui pagaminti reikia:

  • 200 ml ŽEMAITIJOS grietinėlės

  • 100 g PERGALĖ juodojo šokolado

  • 1 šaukšto DANSUKKER ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“ 

  • 50 ml konjako arba migdolų likerio

  • 1 MAGIJA glaistyto sūrelio su vanile

  • 1 pakelio GAIDELIS pusrytainių su vanile „7 grūdai“

  • 1 saujos šviežių aviečių 

  • Keleto mėtų lapelių


1. ŽEMAITIJOS grietinėlę supilkite į puodą ir kaitinkite iki 60 °C temp.

2. Į dubenį dėkite rankomis laužytą PERGALĖ juodąjį šokoladą ir užpilkite grietinėle. Viską lėtai maišykite, kol susidarys tolygi konsistencija. 

3. Įberkite DANSUKKER ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“, pilkite konjako arba migdolų likerio ir maišykite. 

4. Uždenkite plėvele, kad kremas neapdžiūtų.

5. Dėkite į šaldytuvą ir palikite 3–4 val., kad jis atvėstų.

6. Elektriniu plakikliu išplakite atšalusį kremą iki purios masės.

7. MAGIJA glaistytą sūrelį su vanile supjaustykite gabaliukais ir dėkite į norimą stiklinę.

8. Sūrelius uždenkite paruoštu kremu, apibarstykite GAIDELIS pusrytainio su vanile „7 grūdai“ trupiniais, berkite šviežių aviečių.

9. Dėkite dar kremo ir keletą aviečių. Viską papuoškite mėtos lapeliais. 


Gardžių atradimų.


Naujausi įrašai

bottom of page