top of page

Slyvų arba persikų trupiniuotis su vaniliniais ledais


Slyvų arba persikų trupiniuotis su ledais, Alfo receptai, Vienas namuose, Alfas Ivanauskas,

Naujo sezono ALFAS VIENAS NAMUOSE žiūrėkite ČIA.


Reikia: Trupiniams: 40 g sviesto 6 šaukštelių DANSUKKER cukraus Žiupsnelio druskos Žiupsnelio cinamono 80 g miltų su kildikliu (arba miltų be kildiklio ir žiupsnelio kepimo miltelių) Padažui: 500 g slyvų arba persikų 50 g cukraus 10 g sviesto Žiupsnelio nutarkuotos citrinos žievelės 5 šaukštų vandens Žiupsnelio cinamono 1. Trupiniams visus ingredientus sutrinti iki trupinių. Į keptuvę (su ar be sviestinio popieriaus) dėti trupinius ir lengvai apkepti, kol gražiais apskrus (8–9 min.). 2. Į kitą puodą sudėti į 10–12 dalių supjaustytus ir nukaulintus persikus arba slyvas, sudėti likusius ingredientus ir virti 8–10 min. 3. Į stiklinę įdėti šiltos persikų arba slyvų masės. 4. Užbarstyti keliais šaukštais trupinių ir ant viršaus uždėti porą šaukštų ledų iš vaflinio indelio.

ALFO PATARIMAI: · Galite naudoti ir kitus kaulavaisius, pavyzdžiui, nektarinus. · Kepimo popierių galite naudoti ir įklodami jį į keptuvę. · Sviestas padarys vientisą padažo konsistenciją.


Visus produktus receptui vieno mygtuko paspaudimu rasite BARBORA.lt


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page