Slyvų ir vynuogių pyragas su cinamoniniais trupiniais (Receptas)

Tobulas pyragas, kurį skaniausia valgyti ką tik ištrauktą iš orkaitės, su ledais.

Tai slyvų ir vynuogių pyragas su cinamoniniais trupiniais. Receptas greitai taps jūsų favoritu.


trupinių pyragas su slyvomis, vmg receptas
VMG nuotr.

8–10 asm.


Slyvų ir vynuogių pyragui su trupiniais pagaminti reikia:

Įdarui:

  • 250 g slyvų (be kauliukų)

  • 250 g besėklių vynuogių

  • 50 g sviesto

  • 1 šaukšto konjako

  • 100 g cukraus

Trupiniams:

  • 125 g kvietinių miltų

  • 125 g rudojo cukraus

  • 100 g sviesto

  • 1 apelsino

  • 1 šaukštelio vanilinio cukraus

  • žiupsnelio cinamono

  • žiupsnelio druskos

  1. Pakaitinkite vynuoges ir slyvas su sviestu, cukrumi ir konjaku.

  2. Trupiniams ištirpinkite sviestą ir sumaišykite su miltais, cukrumi, vanile, druska, cinamonu ir tarkuota apelsino žievele. Rankomis suformuokite trupinius.

  3. Į kepimo formą sudėkite slyvų įdarą ir užberkite trupiniais.

  4. Kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.


Skanaus!