Nemėgstate gaminti tešlos, bet norite gardaus deserto? Ne bėda! Iš sluoksniuotos tešlos lapelių lengvai pagaminsite pyragą, kuris tiesiog tirps burnoje.
![obuolių pyragas, receptas](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_320aea18a70c418092dde2c2ea09a24b~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_147,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_320aea18a70c418092dde2c2ea09a24b~mv2.jpg)
Laidą žiūrėkite čia
Sluoksniuotam obuolių ir kriaušių tešlos pyragui pagaminti reikia:
2 šaukštų DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
½ šaukštelio KOTANYI maltos vanilės
1 šaukštelio KOTANYI cinamono cukraus
1 obuolio
1 kriaušės
6 lapelių sluoksniuotos tešlos
100 g VILNIAUS margarino „Kepiniams“
1 pasifloros
1 šaukštelio DANSUKKER cukraus miltelių
DANSUKKER nerafinuotą cukranendrių cukrų sumaišykite su KOTANYI malta vanile ir KOTANYI cinamono cukrumi.
Obuolius ir kriaušes supjaustykite plonais griežinėliais.
Sluoksniuotą tešlą užberkite cukraus mišiniu, supjaustykite 2 pirštų storio pailgomis juostelėmis. Kepimo popieriumi išklotoje skardoje dėkite tešlą sukdami šonu vieną šalia kitos lyg formuotumėte rožę.
Obuolių griežinėlius perpjaukite pusiau ir sudėkite į tarpus tarp tešlos juostelių.
Iš folijos suformuokite žiedą, į vidų įdėkite kepimo popieriaus ir apjuoskite pyragą.
Ant pyrago viršaus sudėkite VILNIAUS margariną „Kepiniams“ ir užberkite likusiu cukraus mišiniu.
Kepkite orkaitėje 180 °C temp. 30–40 min.
Iškepus uždėkite pasifloro minkštimo ir užberkite DANSUKKER cukraus miltelių.
Skanaus!