Visi mėgsta desertus, kurie pagaminami greitai ir lengvai iš produktų, kuriuos visada turime namuose, o jų skonis ir grožis verti milijono (pagyrų – taip pat). Šis sluoksniuotas želė pyragas su varške yra visų švenčių, pasimatymų ir susibūrimų gelbėtojas net tada, kai visai neturite laiko. Pagaminsite vos per 15 minučių, o visa kita padarys šaldytuvas.
Lengvas, gaivus, pilnas uogų ir vaisių skonio – patinka visiems!
Video receptą žiūrėkite Alfo instagrame čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
4–6 asm.
Gaminimo laikas: 15 min.
Želė desertui pagaminti reikia:
20 g želatinos
50 ml vandens
300 g aviečių
2 bananų
800 g konservuotų persikų puselių ir jų sulčių
150 g šilauogių
80 g MAGIJA glaistyto varškės sūrelio su citrina
650 g ŽEMAITIJOS kefyro kokteilio su mangais
½ citrinos žievelės
70 g GAIDELIS pusrytainių su kokosais ir šokoladu „7 grūdai“
Želatiną išbrinkinkite šaltame vandenyje, kaip nurodyta ant pakuotės.
Į formą sudėkite vaisius, gabaliukais sulaužykite MAGIJA glaistytą varškės sūrelį su citrina.
Į dubenį supilkite ŽEMAITIJOS kefyro kokteilį su mangais, konservuotų persikų sultis, įtarkuokite citrinos žievelės. Maišydami supilkite želatiną.
Masę užpilkite ant uogų, sudėkite trupintus GAIDELIS pusrytainius su kokosais ir šokoladu „7 grūdai“ ir dėkite į šaldytuvą sustingti.
Dar daugiau gardžių patiekalų receptų rasite naujame žurnale VERDU IR KEPU.
Naują numerį galite įsigyti visose MAXIMA, RIMI, IKI spaudos skyriuose ir NARVESEN spaudos kioskuose.
Gardžių atradimų.
Komentarai