Jeigu nemėgstate tortų, bet norisi kažko prie kavos ar arbatos – šis desertas yra kaip tik TAI. Jeigu norite kažko saldžiai skanaus, bet skaičiuojate kalorijas, šis gaivus ir nekaloringas desertas puikiai tiks. Jeigu turėsite svečių, bet neturite daug laiko ruošti vaišių, paruoškite šį kefyro ir varškės skanėstą-želę su bananais ir uogomis.
Lengvas, gaivus, greitai pagaminamas, skanus ir visaip kaip geras desertas. Kartosite ir kartosite!
Video receptą žiūrėk Alfo instagrame čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
4 asm.
Gaminimo laikas: 20 min.
Želė desertui pagaminti reikia:
1 nedidelio mango
2 bananų
20–25 g želatinos
150 ml šalto vandens
125 g šilauogių
8 GAIDELIS pusrytainių su kokosu ir šokoladu „7 grūdai“
450 g ŽEMAITIJOS kefyro kokteilio su braškėmis ir bananais
1 šaukšto DANSUKKER šviesiojo sirupo
180 g ŽEMAITIJOS pusriebės varškės
1. Nulupkite mangą, bananus ir supjaustykite nedideliais kubeliais.
2. Želatiną užpilkite vandeniu ir palikite 10 min. išbrinkti. Pakaitinkite ant garų vonelės, kol ji visiškai ištirps, bet neleiskite užvirti.
3. Pusę vaisių ir uogų suberkite į stiklines, ant viršaus smulkiai palaužykite GAIDELIS pusrytainių su kokosu ir šokoladu „7 grūdai“.
4. Į dubenį supilkite ŽEMAITIJOS kefyro kokteilį su braškėmis ir bananais, DANSUKKER šviesųjį sirupą, dėkite ŽEMAITIJOS varškę ir sutrinkite elektriniu trintuvu. Po truputį maišydami supilkite želatiną.
5. Supilstykite į stiklines, suberkite likusias uogas ir stingdykite šaldytuve.
Gardžių atradimų.