top of page

Želė desertas su bananais (Receptas)

Jeigu nemėgstate tortų, bet norisi kažko prie kavos ar arbatos – šis desertas yra kaip tik TAI. Jeigu norite kažko saldžiai skanaus, bet skaičiuojate kalorijas, šis gaivus ir nekaloringas desertas puikiai tiks. Jeigu turėsite svečių, bet neturite daug laiko ruošti vaišių, paruoškite šį kefyro ir varškės skanėstą-želę su bananais ir uogomis. 

Lengvas, gaivus, greitai pagaminamas, skanus ir visaip kaip geras desertas. Kartosite ir kartosite! 


želė desertas su kefyru, bananais ir uogomis_Alfo receptas
VMG nuotr.

Video receptą žiūrėk Alfo instagrame čia

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!

 

4 asm.

Gaminimo laikas: 20 min.


Želė desertui pagaminti reikia:

  • 1 nedidelio mango

  • 2 bananų

  • 20–25 g želatinos

  • 150 ml šalto vandens

  • 125 g šilauogių

  • 8 GAIDELIS pusrytainių su kokosu ir šokoladu „7 grūdai“

  • 450 g ŽEMAITIJOS kefyro kokteilio su braškėmis ir bananais

  • 1 šaukšto DANSUKKER šviesiojo sirupo  

  • 180 g ŽEMAITIJOS pusriebės varškės

 

1.  Nulupkite mangą, bananus ir supjaustykite nedideliais kubeliais.

2.  Želatiną užpilkite vandeniu ir palikite 10 min. išbrinkti. Pakaitinkite ant garų vonelės, kol ji visiškai ištirps, bet neleiskite užvirti.

3.  Pusę vaisių ir uogų suberkite į stiklines, ant viršaus smulkiai palaužykite GAIDELIS pusrytainių su kokosu ir šokoladu „7 grūdai“.

4.  Į dubenį supilkite ŽEMAITIJOS kefyro kokteilį su braškėmis ir bananais, DANSUKKER šviesųjį sirupą, dėkite ŽEMAITIJOS varškę ir sutrinkite elektriniu trintuvu. Po truputį maišydami supilkite želatiną.

5.  Supilstykite į stiklines, suberkite likusias uogas ir stingdykite šaldytuve.                                            


Gardžių atradimų.


Naujausi įrašai

bottom of page