Mangas, mangų padažas, braškės, maskarponės sūris ir sausainiai. Tobulas skonių derinys ir tobulas receptas greitai pagaminamam gaiviam desertui. Tiks visomis progomis.
4–6 asm.
Gaminimo laikas: 15 min.
Sluoksniuotam sūrio ir mangų desertui pagaminti reikia:
200 g imbierinių sausainių
400 g maskarponės sūrio
4 šaukštų cukraus sirupo
2 šaukštelių vanilės esencijos
100 ml grietinėlės
1 sunokusio mango
250 g KĖDAINIŲ KONSERVŲ FABRIKO mangų padažo blynams
2 saujų šviežių braškių
1 saujelės mėtų lapelių
Imbierinius sausainius susmulkinkite virtuviniu kombainu.
Maskarponės sūrį sumaišykite su cukraus sirupu, vanilės esencija ir grietinėle. Išmaišykite iki vientisos masės.
Mangą supjaustykite kubeliais.
Į indelį sluoksniuokite sausainių trupinius, sūrio kremą, mango kubelius, KĖDAINIŲ KONSERVŲ FABRIKO mangų padažą blynams.
Ant viršaus sudėkite skiltelėmis pjaustytas braškes ir papuoškite mėtų lapeliais.
Video receptas:
Skanaus.