top of page

Sluoksniuotas sūrio pyrago ir mangų desertas (Receptas)

Atnaujinta: 2024-12-23

Mangas, mangų padažas, braškės, maskarponės sūris ir sausainiai. Tobulas skonių derinys ir tobulas receptas greitai pagaminamam gaiviam desertui. Tiks visomis progomis.

sluoksniuotas desertas_receptas_sūrio pyrago desertas
VMG nuotr.

4–6 asm.

Gaminimo laikas: 15 min.


Sluoksniuotam sūrio ir mangų desertui pagaminti reikia:

  • 200 g imbierinių sausainių

  • 400 g maskarponės sūrio

  • 4 šaukštų DANSUKKER šviesiojo sirupo

  • 2 šaukštelių vanilės esencijos

  • 100 ml grietinėlės

  • 1 sunokusio mango

  • 250 g mangų padažo

  • 2 saujų šviežių braškių

  • 1 saujelės mėtų lapelių


  1. Imbierinius sausainius susmulkinkite virtuviniu kombainu.

  2. Maskarponės sūrį sumaišykite su cukraus sirupu, vanilės esencija ir grietinėle. Išmaišykite iki vientisos masės.

  3. Mangą supjaustykite kubeliais.

  4. Į indelį sluoksniuokite sausainių trupinius, sūrio kremą, mango kubelius, mangų padažą.

  5. Ant viršaus sudėkite skiltelėmis pjaustytas braškes ir papuoškite mėtų lapeliais.


Skanaus.

bottom of page