top of page

Karamelizuotų bananų ir kriaušių ledų desertas (Receptas)

Ar galima pasigaminti ledus tik iš vieno ingrediento? Žinoma. O tada sukurti ypatingo skonio desertą: karamelizuotų bananų ir kriaušių neatsivalgomą malonumą. Padarykite kasdieną nekasdienišką.


naminiai ledai_ledų receptas_karamelizuoti bananai_ledų desertas_Alfo receptas
Alfo Ivanausko nuotr.

JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:


 

4 asm.


Naminiam ledų ir karamelizuotų bananų bei kriaušių desertui pagaminti reikia:

  • 500 ml NATURLI fermentuoto migdolų produkto su kriaušėmis ir bananais „Joe'Kurt“

  • 1 banano

  • 1 kriaušės

  • 200 g NATURLI ekologiškų tepiųjų riebalų „Vegan Block“

  • 2 šaukštų DANSUKKER cukraus „Demerara“

  • 8 GAIDELIS pusrytainių su vanile „7 grūdai“

  • Keleto mėtos lapelių

1. Į ZYLE ledų aparatą pilkite NATURLI fermentuoto migdolų produkto su kriaušėmis ir bananais „Joe'Kurt“ ir įjunkite, palikite ledus gamintis.

2. Kriaušę nulupkite ir supjaustykite tokiais pat gabalėliais kaip ir bananą.

3. Į įkaitintą ZYLE keptuvę dėkite NATURLI ekologiškų tepiųjų riebalų „Vegan Block“, kriaušę ir

bananą, berkite DANSUKKER cukraus „Demerara“. Apkepinkite, kad vaisiai gražiai

karamelizuotųsi.

4. Į IITTALA dubenį dėkite karamelizuotų obuolių ir kriaušių mišinio, laužytų GAIDELIS

pusrytainių su vanile „7 grūdai“, pagamintų ledų ir papuoškite mėtos lapeliais.


PATARIMAI

1. Galite ruošti ledus ne tik iš NATURLI fermentuoto migdolų produkto su kriaušėmis ir bananais „Joe'Kurt“, bet ir pakeisti jį kitu skoniu, pavyzdžiui braškių.

2. Vietoj kriaušių galite rinktis obuolius.

3. Galite desertą paskaninti KOTANYI cinamono cukrumi.


Skanaus.

Comentarios


Naujausi įrašai

bottom of page