Skaitomiausiųjų #top5: pasitinkame pavasarį ir ruošiamės Velykoms
- eglerace
- 03-23
- 1 min. skaitymo
Nėra nuoširdesnės meilės už meilę maistui. Ką gaminome šią savaitę?

Gali būti, kad užkeptas baklažanas su mėsa ir bri sūriu nukonkuruos tradicinius Velykų kepsnius. O gal ir ne, bet įspūdį paliks neišdildomą ir ypač tiks ilgojo Velykų savaitgalio įdomesniems pietums.
Todėl pasiruoškite dalintis receptu.

Jeigu mėgstate brokolius ir žiedinius kopūstus, bet kartais pritrūkstate vaizduotės, ką dar įdomaus su jais pagaminti, šis receptas tikrai paįvairins valgių repertuarą ir nustebins nauju skoniu. Greitai pagaminamas, šviežiais krapais kvepiantis, vienos skardos patiekalas su mėsa puikiai tiks ir pietums, ir vakarienei. Labai tik ir ilgojo Velykų savaitgalio vakarienėms.

Tiramisas – tai tikras itališko kulinarinio meno šedevras. Šis kremiškas ir aromatingas skanėstas sujungia sodrius kavos, maskarponės sūrio ir švelnaus šokolado skonio akcentus. Lengvai pagaminamas desertas suteiks džiaugsmo visiems ragautojams.

Menas tam tikra prasme menas irgi yra maistas. Juk dažnai sakoma, kad tai dvasios penas. Kalbiname Moniką apie pusryčius. Pokalbis čia.

Šimtus tūkstančių peržiūrų sulaukiančios laidos ALFO SUPER ŠOU rubrikoje VELYKŲ PERLIUKAI, pristatysime naujus, mūsų komandos jau išbandytus, todėl tikrai labai skanius, lengvai paruošiamus patiekalus, kurie visada ir visiems pavyksta iš pirmo karto.
Pasiruoškime Velykoms kartu be jokio streso! Apie tai, ką matysite laidose, skaitykite čia.

Gardžių atradimų.