Rudens klasika valdo.
Ką gaminome ir kuo mėgavomės šią savaitę?

Pasilepinkite moliūgų sriuba ne tik rugsėjį, bet ir spalį, o kai ją papildys jūrų gėrybės, bus
tiesiog sunku atsispirti. Receptas laukia čia.

Klasikinis amerikietiško obuolių pyrago receptas Alfo rankose atgijo iš naujo. Su dar daugiau obuolių ir burnoje tirpstančia trapia tešla. Receptas čia.

Šiam obuolių pyragui su varške reikės skirti dėmesio ir kantrybės, tačiau rezultatas to tikrai vertas. Toks turtingas skonio, kvapnus, drėgnas ir neatsivalgomas, kad gali pakeisti net ir šventinį tortą.

Gaminant makaronų patiekalus labai svarbu virti makaronus tiek, kiek nurodyta ant pakuotės, o mėsą, jeigu padažas su mėsa, būtina palaikyti kambario temperatūroje. Šis Alfo receptas nesudėtingas, o pats patiekalas yra ypatingai gardus.

Pusryčiai yra maistas, o brunch'as yra kultūra. Tiems, kurie nori ir pavalgyti, ir pasikultūrinti, turime įkvepiančių rekomendacijų. Tiesa, nepatingėkite vėlyvųjų pusryčių nuvažiuoti kad ir į kitą miestą. Pasidarykite brunch'ų turą. Mūsų rekomendacijos yra čia.

Gardžių atradimų.