top of page

Skaitomiausiųjų TOP5: obuolių pyragai, moliūgų sriuba ir kiti skonio malonumai

Rudens klasika valdo.

Ką gaminome ir kuo mėgavomės šią savaitę?

Alfo Ivanausko receptai
VMG nuotr.

Pasilepinkite moliūgų sriuba ne tik rugsėjį, bet ir spalį, o kai ją papildys jūrų gėrybės, bus

tiesiog sunku atsispirti. Receptas laukia čia.


moliūgų sriuba_Alfo receptas
VMG nuotr.

Klasikinis amerikietiško obuolių pyrago receptas Alfo rankose atgijo iš naujo. Su dar daugiau obuolių ir burnoje tirpstančia trapia tešla. Receptas čia.


drėgnas obuolių pyragas su trapia tešla_Alfo receptas
VMG nuotr.

Šiam obuolių pyragui su varške reikės skirti dėmesio ir kantrybės, tačiau rezultatas to tikrai vertas. Toks turtingas skonio, kvapnus, drėgnas ir neatsivalgomas, kad gali pakeisti net ir šventinį tortą.


obuolių pyragas su varške_Alfo receptas
VMG nuotr.

Gaminant makaronų patiekalus labai svarbu virti makaronus tiek, kiek nurodyta ant pakuotės, o mėsą, jeigu padažas su mėsa, būtina palaikyti kambario temperatūroje. Šis Alfo receptas nesudėtingas, o pats patiekalas yra ypatingai gardus.


makaronai su padaži_Alfo receptas
VMG nuotr.

Pusryčiai yra maistas, o brunch'as yra kultūra. Tiems, kurie nori ir pavalgyti, ir pasikultūrinti, turime įkvepiančių rekomendacijų. Tiesa, nepatingėkite vėlyvųjų pusryčių nuvažiuoti kad ir į kitą miestą. Pasidarykite brunch'ų turą. Mūsų rekomendacijos yra čia.


kur pusryčiauti mieste?

Gardžių atradimų.

Naujausi įrašai

bottom of page